Metalen zwembad aanleggen

Metalen zwembaden worden steeds populairder. Ze zijn makkelijk te installeren, hebben een aantrekkelijke prijs en zijn uiterst duurzaam en weerbestendig.

Versterkt ijzer maakt onze metalen zwembaden ijzersterk. Elke wand van het stalen zwembad is gegalvaniseerd en aan de buitenkant bedekt met een witte afwerklaag uit polyester.
 
LET OP: deze zwembaden bevatten geen inbouwdelen, pomp of filters. We stelden wel een kit samen met de benodigde inbouwdelen in. Het enige wat u dan nog nodig hebt, is een zandfilter met pomp (met aansluitingen voor een bovengronds of ingebouwd bad), filtermedia en een beschermvilt/isolatie voor uw liner.
Al onze metalen zwembaden zijn van Duits fabrikaat.

Hoe worden de metalen ovale zwembaden versterkt aan de zijkant bij inbouw? Door middel van schoren? Hoeveel werkruimte is er noodzakelijk? Graag ook enige info over welke onderdelen bij het zwembad inbegrepen zijn?

Er moet een muurtje gemetst worden. Er is geen werkruimte nodig: je bouwt het muurtje vooraleer je het zwembad zet. Bij het zwembad zit een metalen wand, liner, bevestigingsrails voor de vloer en rails voor de bovenkant van het zwembad.