0 items
Inloggen
0

JOBS

Vacature Project Manager - Boortmeerbeek

Zwembad BVBA verkoopt zwembaden en toebehoren via het internet (www.zwembad.eu) met een distributiecentrum van 1200 m² in Heusden-Zolder en via winkels in Herentals en Boortmeerbeek. Het bedrijf zal in de komende 5-10 jaar fors uitbreiden door een aantal zwembadsupermarkten te openen in heel Vlaanderen en op termijn zelfs in Nederland. Zwembad BVBA investeert continu in nieuwe technologie en zal in 2017 een applicatie voor waterbehandeling op de markt brengen.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en implementatie van belangrijke projecten. Je volgt een aantal lopende projecten op (opvolging Goolgle adwords budget strategie, onderhoud van product  database, aankoop- en productieplanning) en de communicatie verzorgen tussen ons team in België en de externe softwareontwikkelaars in Spanje.

Je zal een aantal nieuwe projecten opstarten die rechtstreeks te maken hebben met de uitbreiding van onze winkelketen en met de introductie van onze waterbehandelingsapplicatie.

In de zomer volg je de distributie van onze materialen vanuit ons logistiek centrum in Heusden-Zolder op en sta je de winkels bij met hun logistieke en technische problemen. Je staat dicht bij de verkoop en helpt klanten en personeel met de meer ingewikkelde technische en administratieve problemen.

Na een inwerkperiode van een jaar, zullen je verantwoordelijkheden binnen de firma geleidelijk worden uitgebreid. Je zal zelf de internetwinkel managen, nieuwe winkels opstarten en nieuwe teamleden aansturen.

Zowel kandidaten met een bachelor- als masterdiploma komen in aanmerking. Bij voorkeur heb je een diploma in één van de volgende richtingen: handelsingenieur, industrieel ingenieur, bedrijfs- of informatiemanagement. Of je kan enkele jaren relevante ervaring als Project Manager in een gelijkaardige functie voorleggen. Ook schoolverlaters met bovenstaande diploma's komen in aanmerking. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Kennis van Frans, Duits of Spaans zijn een pluspunt.

Je bent een begeesterende teamplayer, met voldoende daadkracht om sturend en diplomatisch op te treden. Je bent communicatief, flexibel en kan autonoom werken. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent loyaal ingesteld.
Je zal werken in een hecht team met dynamische en enthousiaste en betrokken collega’s; Jij krijgt een centrale rol, waarmee je een substantiële bijdrage kan leveren aan het verdere succes en professionalisering van ons bedrijf. Je zal samen met je collega’s en het het management, de toekomst van Zwembad BVBA bepalen.Vacature Logistiek Verantwoordelijke - Heusden-Zolder

Gezocht:  Logistiek verantwoordelijke Heusden-Zolder

Zwembad BVBA verkoopt zwembaden en toebehoren via het internet (www.zwembad.eu) met een distributiecentrum in Heusden-Zolder en via winkels in Herentals en Boortmeerbeek. Het bedrijf zal in de komende 5-10 jaar fors uitbreiden door een aantal zwembad-supermarkten, gespreid over Vlaanderen, op te starten.

In het logistieke centrum van Heusden-Zolder, worden alle online bestellingen ingepakt en verzonden. De winkels worden gedeeltelijk via dit logistiek centrum bevoorraad.

Om de geplande groei mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar een logistiek verantwoordelijke voor ons magazijn in Heusden-Zolder

Je beheert het reilen en zeilen van het magazijn, en stuurt hierbij de magazijniers / inpakkers aan  :

Logistiek:
- Je ontvangt leveringen, en je kunt een heftruck besturen.
- Je kunt veilig werken binnen een magazijn.
- Je zorgt ervoor dat de goederen correct gelabeld worden.
- Je zorgt ervoor dat de goederen op de correcte locatie in het magazijn worden geplaatst.
- Je beheert de voorraad in ERP.
- Je gebruikt de vrachtbrief en pakbon ter controle van de binnenkomende voorraad.


Verkoop:
- Je zorgt ervoor, dat klanten die goederen rechtstreeks in het afhaalpunt komen oppikken, correct bediend worden.


Verwerking online-bestellingen:
- Bij grote drukte help je de magazijniers/inpakkers bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken.


In de winterperiode zal je de coördinatie hebben over het optimaliseren en herschikken van het magazijn, het assembleren van materialen en het vooraf inpakken van breekbare goederen.

Interesse om in een dynamische en groeiende omgeving samen met een jong team jezelf te ontwikkelen ?

Je hebt een diploma secundair onderwijs, een specialisatie of passie voor logistiek, je kan ordelijk en methodologisch werken en bent bereid in de zomerperiode ook op zaterdag te werken.

Kennis van  Frans en Engels is een pluspunt.

Interesse? Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief naar rudy@zwembad.eu.Vacature Winkelmanager / Verkoper (Kontich & Herentals)

Gezocht:  Winkelmanagers en Polyvalente verkopers voor zwembaden en toebehoren in Kontich & Herentals.

Zwembad.eu verkoopt zwembaden en toebehoren via het internet (www.zwembad.eu) met een distributiecentrum in Heusden-Zolder en via winkels in Herentals , Kontich ,  Boortmeerbeek , Lochristi , etc

Het bedrijf zal in de komende 5-10 jaar fors uitbreiden door een aantal zwembad-supermarkten, gespreid over Vlaanderen, op te starten.

Om deze groei mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers

Verkoop
- Je hebt kennis van de zwembadbranche en zijn producten.
- Je herkent klantentypes en je kunt verkooptechnieken op klantentypes afstemmen en toepassen om klanten te informeren.
- Je geeft technisch advies aan klanten bij vragen over zwembadmaterialen.
- Je kunt klanten adviseren en overtuigen op basis van een goede productkennis.
- Je maakt een prijsofferte voor de klant.
- Je handelt de verkoop van materialen af.
- Je maakt een verkoopfactuur in ERP.

Aankoop
- Je maakt de bestellingen voor de leveranciers op.
- Je volgt de levering van de bestelde goederen op.
- Je ontvangt de goederen in het magazijn, je doet de controle en ondertekent de leveringsbon.
- Je registreert de geleverde goederen in de stock.

Logistiek
- Je beheert de voorraad in ERP.
- Je ontvangt leveringen, labelt –indien nodig- de goederen en zet de goederen op de juiste locatie in de winkel.

In de winterperiode zal je meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus.

Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

Kennis van het Frans is een pluspunt.

Interesse? Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief naar joeri@zwembad.eu.Vacature marketing / grafische vormgeving

Locatie: Boortmeerbeek of Herentals (België)

Het bedrijf / de organisatie

Zwembad.eu verkoopt zwembaden en toebehoren sinds meer dan 10 jaar. De verkoop loopt via verschillende webshops in verscheidene Europese landen waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, maar ook Finland, Polen, enz. 

Het efficiënt runnen van een internetwinkel is organisatorisch veel moeilijker dan het runnen van een gewone winkel. Zwembad.eu heeft hierin 10 jaar ervaring en beschikt eveneens over geavanceerde systemen.

Het bedrijf heeft recent beslist om naast de webshops, ook een netwerk van ‘zwembadsupermarkten’ op te starten. De eerste supermarkt werd in mei 2016 geopend in Herentals.

Het bedrijf heeft een beperkte productiecapaciteit (productie van eigen zonneverwarming, filters, etc.). Zwembad.eu verkoopt hoofdzakelijk aan particulieren, maar heeft ook een beperkte verkoop aan groothandelszaken.

Zwembad.eu investeert eveneens in groei, innovatie en ontwikkeling. Momenteel wordt er bijvoorbeeld een applicatie ontwikkeld om de kwaliteit van het zwembadwater te monitoren.

Contactgegevens (Joeri Peemans)

  +32 (0)496 48 65 57         joeri@zwembad.eu

Korte functieomschrijving

Als marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de eerste papieren catalogus van zwembad.eu. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om actiefolders te ontwikkelen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opstellen en ontwerpen van promotiemateriaal. In deze functie kan je je creativiteit, inspiratie en commercieel inzicht ten volle benutten.

Takenpakket


Profiel


Wat wij biedenZwembad.eu