0 items
Inloggen
0

Zwembadstofzuiger

U kiest een zwembadstofzuiger op basis van prijs en gebruiksgemak. Ons gamma is groot. Dat maakt de keuze niet eenvoudig. Hieronder vindt u al wat meer uitleg.
Zwembadrobot
Een zwembadrobot neemt de volledige reiniging voor zijn rekening. U steekt hem in het stopcontact, laat hem in het water zakken, zet hem aan en ... klaar! De robot bepaalt zelf zijn parcours over de bodem (en in sommige gevallen ook over de wanden en de waterlijn). Wanneer hij klaar is, schakelt hij zichzelf uit. Het vuil wordt opgevangen in een uiterst fijne en herbruikbare filterzak.

Manuele bodemstofzuiger
Met een manuele bodemstofzuiger doet u met behulp van een telescopische arm de reiniging zelf. U sluit de stofzuiger aan op de zandfilterpomp met een flexibele verbindingsslang. De filterpomp zuigt het vuile water door de bodemstofzuiger naar de zandfilter.

Automatische stofzuiger
Een automatische stofzuiger werkt zoals een zwembadrobot maar dan zonder filterzak. Deze stofzuiger wordt met een flexibele verbindingsslang aangesloten op de zandfilter. De automatische stofzuiger werkt op de kracht van de pomp. Sommige modellen reinigen ook de wanden.

Zwembadstofzuiger op batterijen
Met een stofzuiger op batterijen doet u de reiniging zelf. Deze stofzuigers worden niet aangesloten op de zandfilter. Ze zijn voorzien van een herbruikbare filterzak. Met een telescopische arm vergroot u de reikwijdte.

Subrubrieken
Banner zo 10 jun [side]

Zwembad.eu