Warmtepomp zwembad

Uiterst efficiënt
Een warmtepomp is tot 6 keer efficiënter dan de traditionele elektrische verwarmingssystemen. Wij bieden u eenvoudige instapmodellen en warmtepompen van bekende merken zoals Duratech.

Werking
De warmtepomp staat in verbinding met de filterpomp. Voor een correcte werking van het verwarmingssysteem heeft de filterpomp een minimum vermogen nodig van 0,55kW. Met een filterpomp van een lager vermogen bestaat namelijk de kans dat de waterdoorstroming onvoldoende is waardoor de warmtepomp het “low flow”-alarm aangeeft. Uit elke warmtepomp loopt condens. Dat is volkomen normaal.

Onderhoud
Een warmtepomp is bestand tegen regen en moet niet onder een afdak worden geplaatst. Elke warmtepomp dient op gepaste wijze winterklaar te worden gemaakt. Dat wil zeggen dat het water uit de warmtepomp moet worden verwijderd zodat de leidingen niet stuk vriezen in de winter.

Installatie
Wij helpen u graag verder bij de installatie van uw warmtepomp. Contacteer ons of kom langs in ons afhaalcentrum voor meer informatie of voor de nodige hulpstukken voor een vlotte installatie van uw warmtepomp.

 •  
  Bypass kit met 3 kogelkranen voor verwarming Ø 50 mm 65,00  CORAPLAX
  Bypass zwembad warmtepomp

  De bypass is nodig om de ideale waterflow af te stellen voor de warmtepomp. De bypass kit bevat volgende onderdelen in diameter 50mm; 3 kogelkranen 
  2 x T-stuk
  1 x PVC lijm
  1 meter flexibele PVC slang In onderstaand filmpje ziet u hoe u de bypass moet lijmen.

  LET OP: zorg ervoor dat de PVC-stukken waar de lijm op komt ontvet en opgeschuurd zijn. Met de OUT-kraan kan u het debiet smoren.
     
  Details
 •  
  Duratech ECO 449,00 Duratech
  Goedkoop, krachtig en stil. Voor deze prijs vindt u geen betere warmtepomp.
  Details
 •  
  HARMO PAC 999,00 Harmo pac
  De stilste warmtepompen op de markt. Ze verwarmen het zwembad tot 40°C en zijn gelijkwaardig aan de Dura Plus warmtepompen.
  Details
 •  
  HARMO POWERPACK 1.395,00 Harmo Powerpack
  De stilste warmtepompen op de markt. Ze verwarmen het zwembad tot 40°C en zijn gelijkwaardig aan de Dura Plus warmtepompen.
  Details
 •  
  ECO+ warmtepomp 720,00 Duratech
  Wegens omstandigheden hebben we dit product tijdelijk uit ons gamma genomen. Contacteer ons voor een alternatief.
  Details
 •  
  Cancun: zwembad warmtepomp 3.350,00 Harmo
  Stille warmtepomp die speciaal is ontwikkeld voor grotere zwembaden. Zowel verkrijgbaar in mono- als trifase.
  Details
 •  
  Duratech 1.099,00 Duratech
  Laagste prijs
  De Duratech warmtepompen zijn de meest uitgebreide warmtepompen binnen ons gamma , ze kunnen worden gebruikt voor opbouwzwembaden en inbouwbaden.

  We bieden u de laagste prijs garantie op al de modellen.

  Werking
  De Duratech warmtepompen werken volgens het lucht water principe, en zijn uitgerust met een defroster/ontdooier.

  Deze warmtepompen werken tot een buitentemperatuur van -5° , bij lagere temperaturen werken ze niet.

  De standaard modellen komen met een stalen behuizing en zijn electronisch gestuurd.
  Deze warmwaterpompen zijn uitgerust met een automatische temperatuur-regelaar en zijn beschermd tegen hoge en lage waterdruk. Verbruik
  De COP van deze Duratech warmtepomp bedraagt 5.5 : dit impliceert een laag verbruik. Per 1kW die u in electriciteit investeert , krijgt u 5.5kW terug in warmte.
    Kosten warmtepomp installatie
  Eenvoudig aansluitbaar door de doe-het-zelver.  De Duratech pomp wordt tussen de zandfilter en de by-pass geplaatst.

  Indien gewenst kan deze warmtepomp ook door een aanbevolen installateur worden aangesloten.

  Details
 •  
  Duratech Plus EU serie  Dura Plus
  Duratech Plus warmtepompen
  De Duratech Plus warmtepompen zijn de meest geavanceerde warmtepompen binnen ons gamma, deze kunnen worden gebruikt voor de verwarming van zwembad of spa.

  Onderscheiding De Duratech Plus warmtepompen werken volgens het lucht water principe, en hebben een defroster. Deze warmtepompen werken tot een buitentemperatuur van -10° Deze modellen zijn uitgerust met een kunststof behuizing waardoor het geluidsniveau lager ligt in vergelijking met een traditionele warmtepomp.

  De Duratech Plus modellen zijn elektronisch gestuurd met een uitgebreid programma.

  Verbruik De COP van deze warmtepomp ligt op 5.8 wat een laag verbruik impliceert. Deze warmtepompen zijn dus nog efficiënter dan de reguliere Duratech modellen
  Installatie
  Wij helpen u graag verder bij de installatie van uw warmtepomp. Contacteer ons of kom langs in ons afhaalcentrum voor meer informatie of voor de nodige hulpstukken voor een vlotte installatie van uw warmtepomp.

  Details
 •  
  HEAT BASIC USA 10KW 1.389,00  Waterco
  Hoogwaardige Componenten
  Copeland compressor en extra lange garantie op de warmtewisselaar. Deze hogerendementswarmtepomp heeft een corrosiebestendige warmtewisselaar in titaan. De producent van deze warmtepomp is een gevestigde waarde in Noord-Amerika en produceert al meer dan 20 jaar warmtepompen.

  Efficiente warmtepomp
  De luchtaanvoer en afvoer van deze pomp is naar boven gericht, hetgeen eveneens de efficiëntie van de pomp verbetert en het geluid vermindert. Dit alles maakt dat het verbruik ongeveer 20% (besparing +- 100 euro/jaar) beter is dan andere warmtepompen (COP van 5,0!).

  Stille warmtepomp
  Deze warmtepompen is een van de stilste warmtepompen op de markt. De warmtepomp is ook groter dan traditionele warmtepompen; dit om meer warmte te kunnen opnemen.

  Temperatuursregeling
  De temperatuursregelaar schakelt de warmtepomp aan /uit naargelang de gewenste temperatuur al dan niet bereikt is.

  Details
 •  
  Warmtepomp beschermings kap 279,00  Idealcover 319.00.2000.0
  Details


Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikel) Pagina(s) gevonden:  1 


* Vermelde prijs is de vanaf prijs

Wilt U persoonlijk advies over welke warmtepomp het beste bij uw zwembad past. Ga dan naar deze pagina!