Zwembad zandfilter (met pomp)

Goedkope pakketten
Een zandfilter heeft nood aan de juiste pomp, en andersom. Gelukkig stelden wij enkele goedkope pakketten samen. U vindt voor elk zwembad de juiste combinatie van filter en pomp aan een lage prijs.

Andere mogelijkheden
Het is natuurlijk altijd mogelijk om de filter en de pomp apart te kopen om een zelf een persoonlijk pakket samen te stellen. Eender welk merk van pomp kan met eender welke zandfilter gecombineerd worden. Het enige waar u moet op letten is dat de pomp niet te sterk is voor de zandfilter. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
 •  
  Zandfilterset Sfera Combo voor opzetbaden tot 25 m³ 139,00  Harmo
  De meest geschikte filter en pomp voor opzetzwembaden tot 25 m³, samengevoegd in een handig pakket.
  Details
 •  
  Zandfilterset Sfera Combo 139,00 Harmo
  Een handig samengestelde zandfilterset voor zwembaden tot 75 m³. Inclusief zandfilter uit polyethyleen, pomp en 6-wegkraan.
  Details
 •  
  Zandfilterset Sfera Bobin 289,00 Harmo
  Een handig samengestelde zandfilterset voor zwembaden tot 75 m³. Inclusief 6-wegkraan, pomp en zandfilter uit polyethyleen en verstevigd met polyester.
  Details
 •  
  Differentieel stekker RCD 30mA – 16A 35,00  Dit artikel is verplicht voor elektrische apparaten gebruikt in combinatie met een verplaatsbaar zwembad. Geleverd met snoer. Kabellengte 90 cm. Voor meer informatie, zie http://zwembad.eu/elektriciteit-i-16.html Details


Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel) Pagina(s) gevonden:  1 


* Vermelde prijs is de vanaf prijs