Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0
Deze Belgische zwembadrolluiken worden op maat gemaakt. De Ecotop en Aquatop zijn veilig en gaan warmteverlies tegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ecotop & Aquatop - automatisch zwembadrolluik T&A

De zwembadrolluiken van T&A worden gemaakt in BelgiŽ en zijn van uitstekende kwaliteit. De mogelijkheden zijn oneindig en de keuze aan lamellen is groot. De rolluiken van T&A kunnen in- of opgebouwd worden. Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Zwembadrolluik Ecotop (opbouw)

Het bovengronds zwembadrolluik van T&A wordt in de breedte op de rand van het zwembad geplaatst. De steunen zijn van PVC. De motor zit in de oprolbuis of kan extern worden geÔnstalleerd. De Ecotop kan ook worden aangedreven met zonne-energie. Een beschermbank voor de lamellen is enkel noodzakelijk bij solarlamellen en kan steeds optioneel geplaatst worden voor een mooie afwerking.

Aquatop zwembadrolluik (inbouw)

Het ingebouwde zwembadrolluik van T&A kan op verschillende manieren worden geplaatst. Bekijk hier de mogelijkheden. De motor zit in de oprolbuis of kan extern worden geÔnstalleerd. In de externe motoren is er keuze tussen een elektrische motor van 24 Volt of een hydraulische motor. De afwerkingsmogelijkheden hangen af van de gekozen manier van inbouw.

Lamellen ECOTOP & AQUATOP

De lamellen blijven drijven op het water. Ze gaan verdamping tegen, houden de warmte van het water vast en verminderen de kans op algen. Sommige lamellen warmen het water op. De lamellen van T&A zijn van pvc of van polycarbonaat (PC). PC is duurder maar is sterker en heeft een langere levensduur.

Op maat gemaakte zwembadrolluiken

Zowel de Ecotop als de Aquatop worden volledig op maat gemaakt. Daarom is het belangrijk dat u de exacte afmetingen van uw zwembad doorgeeft. Zo bent u er zeker van dat het zwembad correct wordt afgesloten.
Wij helpen u met de installatie van uw zwembadrolluik
Wij helpen u graag met het maken van een keuze en de installatie. Indien gewenst sturen wij iemand langs om de mogelijkheden te bekijken. Als u liever eerst een rolluik van dichtbij wilt bekijken, dan kan dat op afspraak. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsofferte.

DOWNLOADS

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen


Ecotop & Aquatop - automatisch zwembadrolluik T&A Ecotop & Aquatop - automatisch zwembadrolluik T&A
Rated /5 based on customer reviews
Product description: ...

Er zijn geen beoordelingen voor dit product, voegt u de eerste beoordeling toe ?

 
productinformatie
Service

Geproduceerd in BelgiŽ

Aquatop zwembadrolluik