Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Vervanglamellen voor diverse types zwembadrolluiken

Naast volledige zwembadrolluiken bieden wij ook vervanglamellen aan van diverse merken voor alle types rolluiken.

Snelle prijsopgave Vervanglamellen zwembadrolluik

U kan bij ons terecht voor vervanglamellen van verschillende kleuren, materialen en merken. De lamellen worden steeds exact op maat gemaakt. Hoe meer informatie u ons kan bezorgen over uw oude lamellen, hoe gerichter wij u kunnen helpen. Contacteer ons voor een snelle prijsopgave of meer informatie.

Persoonlijk advies zwembadrolluik

Als u een meer persoonlijk advies wilt over de mogelijkheden van uw zwembadafdekking, komen wij graag bij u langs. Onze rolluikexpert rijdt door heel België en Nederland om uw situatie te analyseren en raad te geven over de mogelijkheden. Contacteer ons om een afspraak met hem te maken.

Hagelschade zwembadrolluik

De hagel die de dag van vandaag soms uit de lucht valt verschilt ontzettend veel in grootte met de hagelslag die we tussen ons brood strooien. Pvc-lamellen zijn sterk, polycarbonaatlamellen nog sterker. Helaas zijn ze soms niet sterk genoeg. Daarom kan u tijdens een hagelbui het rolluik beter openen.

Verzekering zwembadlamellen 

Natuurlijk is moeder natuur niet zo voorspelbaar als we soms hopen. Wat veel mensen vergeten is dat hagelschade aan het rolluik in veel gevallen gedekt wordt door de verzekering. Bent u daar niet zeker van? Probeer het gewoon! U weet maar nooit. Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte voor uw verzekeringsmaatschappij.  

Voor alle merken zwembadrolluiken bieden we vervanglamellen

Onze vervanglamellen zijn verkrijgbaar in pvc en polycarbonaat. Bovendien bieden wij ook Foam lamellen aan van Covrex. Voor elk rolluik vinden wij de juiste vervanglamellen. Contacteer ons voor meer informatie. Hieronder ziet u hoe eindeloos de lijst is van vervanglamellen die we aanbieden.

  • Starline roldeck lamellen
  • Aquatop / Ecotop lamellen
  • Aquadeck lamellen
  • Covrex lamellen
  • Compass pools
  • HydroDeck lamellen
  • ...PVC lamellen wit: 78,65 EUR/mē
PVC lamellen blauw: 85,90 EUR/mē
PVC lamellen zand: 85,90 EUR/mē
PVC lamellen grijs: 85,90 EUR/mē

PVC lamellen solar: 111,30 EUR/mē

PC solar lamellen: 159,70 EUR/mē
PC solar alu look lamellen: 171,80 EUR/mē

PC anti alg solar lamellen: 171,80 EUR/mē
PC anti alg solar alu look lamellen: 183,90 EUR/mē