0 items
Inloggen
0
Het goedkoopste rolluik op de markt. Voldoet aan de strenge Franse veiligheidsnormen. Volledig ontwikkeld voor de doe-het-zelver.

Open Néo: automatisch bovengronds zwembadrolluik

Zwembadrolluik opbouw Prijsindicatie

Open Néo zwembadrolluik 3 x 6 meter met witte lamellen - €3.370,00
Open Néo zwembadrolluik 3.5 x 7 meter met witte lamellen - €3.756,00
Open Néo zwembadrolluik 4 x 8 meter met witte lamellen - €3.898,00
Open Néo zwembadrolluik 4.5 x 10 meter met witte lamellen - €4.669,00

Klik hier om een idee te krijgen van het productieproces van een zwembadrolluik.
Zwembadrolluik : kan op maat worden gemaakt

Dankzij de vele opties is dit rolluik volledig uitbreidbaar naar wens. Er zijn verschillende kleuren lamellen mogelijk, draadloze besturing, een afstandsbediening en de uiteinden van de lamellen kunnen voorzien worden van borsteltjes. Daarmee weert u zo veel mogelijk vuil uit het water en houdt u de waterlijn proper.

Zwembadrolluik : ook een afwijkende vorm is mogelijk!

Voor zwembaden met afwijkende vormen zoals uitstulpingen of afrondingen is er de mogelijkheid om een wingsysteem te voorzien. Een wingsysteem biedt de mogelijkheid om lamellen open en dicht te klappen op de plaats van de uitstulping. Dat kan zowel bij rechthoekige als bij afgeronde uitstulpingen. Het wingsysteem wordt gewoon mee opgerold met het rolluik. Het wingsysteem is verkrijgbaar met witte, blauwe, zandkleurige en grijze pvc lamellen. Download de informatiebrochure onderaan deze pagina voor meer informatie en foto's.

Veiligheidssloten
Bij Abriblue kan u steeds kiezen voor veiligheidssloten. Dat is bij de Open Néo niet anders. Met zulke sloten kan er niemand in het water wanneer het rolluik gesloten is. Abriblue garandeert de veiligheid van kleine kinderen voor 100%.

Strenge Franse veiligheidsnorm
Zelfs een volwassen man kan over een gesloten Open Néo lopen zonder door te zakken. Dat beloven de Fransen met de hand op het hart. De Franse veiligheidsnormen horen tot de strengste van de wereld. De lamellen van de Open Néo voldoen aan de Franse norm NF P 90 – 308. Dat wil zeggen dat ze in de wet zijn opgenomen als erkend veiligheidssysteem.

De installatie van een zwembadrolluik
Naast veiligheid is gebruiksvriendelijkheid de grootste zorg. De Open Néo is volledig ontworpen voor de zelfbouwer. Op de rol zit wat berekende speling. Zo kan dit rolluik op elke zwembadrand bevestigd worden. Het rolluik corrigeert zichzelf en sluit het zwembad perfect af.

Boordstenen
Afhankelijk van de lengte van het zwembad dient u over x aantal cm de neus van de boordsteen weg te zagen tot gelijk met de wand. Anders zal het rolluik vastlopen en zichzelf beschadigen tegen de boordstenen. Bijvoorbeeld voor een lengte van 8 meter dient u 330mm (33cm) weg te zagen gemeten van de hoek en dit aan beide zijden. Onderaan deze pagina bij 'Downloads' kan u de tabel voor verschillende zwembadlengtes raadplegen.

Expertise
Vertrouwt u het nog steeds niet? Geloof dan in onze expertise. En in die van Abriblue! Het bedrijf is al meer dan 25 jaar een van de marktleiders in Frankrijk. Ze verkochten al meer dan 90.000 zwembadrolluiken in heel Europa. Het is niet voor niets een betrouwbare en vaste partner van Zwembad.eu.

Specificaties

De levering

DOWNLOADS

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen


Open Néo: automatisch bovengronds zwembadrolluik Open Néo: automatisch bovengronds zwembadrolluik
Rated /5 based on customer reviews
Product description: ...

Er zijn geen beoordelingen voor dit product, voegt u de eerste beoordeling toe ?

 
productinformatie
Service

Geproduceerd in Frankrijk

Abriblue

Banner sidebar