Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Betaalmogelijkheden

Overschrijving

De betalingen via onze webshop worden automatisch verwerkt door betaalprovider DocData Payments. Wanneer u via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen per bankoverschrijving, dan ontvangt u van DocData een e-mail met daarin de gegevens die u dient te gebruiken bij de overschrijving. Bij vooraf betalen dient u het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op het bankrekeningnummer van Docdata zoals vermeld in de e-mail. Het is belangrijk dat u het kenmerk toevoegt in het veld 'betalingskenmerk' in uw bankoverschrijving. Als het betalingskenmerk niet correct is ingevuld of ontbreekt, is Docdata niet in staat om de betaling aan uw order te koppelen, waardoor een vertraging in de levering optreedt.



Creditcard


De betalingen met kredietkaart worden verwerkt door betaalprovider DocData Payments.
 
- Voor Nederlandse klanten: u kan betalen met Mastercard of Visa card
 
- Voor Belgische klanten: u kan betalen met Mastercard, Visa card of Maestro



Bancontact/Mister Cash


Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact/Mister Cash. Betaal veilig en snel met Bancontact/Mister Cash. De betaling vindt plaatst op de vertrouwde site van jouw bank.



Maestro



Sofort



iDEAL


Betalen met iDEAL is enkel mogelijk voor Nederlandse klanten. iDEAL is het online betaalsysteem van de grote Nederlandse banken. U betaalt dus veilig en vertrouwd via uw eigen bank.