Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Franchise - start uw zwembadwinkel

Een eigen winkel openen? Ontdek onze franchiseformule!
Sinds 2005 is Zwembad.eu succesvol actief in de zwembadsector en heeft sindsdien meerdere vestigingen in eigen beheer uitgebouwd. Samen met die vestigingen ontwikkelde Zwembad.eu een uitstekend logistiek netwerk.

Succes verzekerd
Droomt u van een succesvolle zwembadsupermarkt en hebt u een startkapitaal en misschien zelfs al een geschikte locatie? Dan bent u degene die we zoeken! Dankzij onze succesformule kunnen we vanaf dag 1 al klanten in uw winkel garanderen!

Functieomschrijving:

U staat in voor het management van de organisatie, administratie, personeel en verkoop. Binnen onze groep kan u terecht voor de nodige steun en opleidingen.

Profiel:

U bent ondernemend, weet van aanpakken en u wilt in eigen regio een onderneming uitbouwen. Als kandidaat moet u een financiŽle stabiliteit kunnen verzekeren met eigen middelen die u toelaat de investering te realiseren met steun van de bank.

Aanbod:

Onze formule staat garant voor een sterk partnership in beide richtingen waarbij u altijd kan rekenen op advies en bijstand.
Zwembad.eu zorgt voor een goede opleiding in de zwembadsector. Verder kan u rekenen op:

Wilt u samen met Zwembad.eu uw eigen onderneming opstarten? Neem dan volledig vrijblijvend contact met joeri@zwembad.eu of bel naar 0496486557.