Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Geschiedenis Zwembad.eu

De start
Nadat hij een eigen zwembad in zijn tuin bouwde, startte Rudy Peemans in 2005 Zwembad.eu. De website groeide in korte tijd uit tot een van invloedrijkste online zwembadwinkels van Europa.

Uitbreiding
In 2008 opende Rudy samen met zijn zoon Joeri een nieuw afhaal- en adviescentrum in Boortmeerbeek. Dat filiaal gaf zwembadhouders nog meer vertrouwen en inzicht in de expertise van Zwembad.eu. Dankzij dat vertrouwen groeide de website uit tot dé pionier van de zwembadsector. In 2012 zagen vader en zoon de kans om hun stock uit te breiden. En die kans grepen ze met beide handen. Een groot deel van de goederen staat sindsdien bij een logistieke partner. Zo kunnen bestellingen nog sneller verwerkt en verzonden worden.

Productie
In 2009 zag het eerste zelf ontwikkelde product het levenslicht. Dat maakte van Zwembad.eu de eerste speler die van fabriek tot eindklant leverde. Dat opende perspectieven en resulteerde in nog meer Europese samenwerkingen. Verschillende producten zoals zonnepanelen, zwembadfilters, pompen, noppenfolies,... dragen nu de naam van het huismerk Harmo Pool.

De thuisbasis
Na lang zoeken vond Zwembad.eu in 2014 eindelijk een vaste huisvesting. Sindsdien kan u voor afhalingen en technische ondersteuning terecht op de industrieweg in Boortmeerbeek. Zoek naar nummer 9 en u hebt de eeuwige zomer gevonden.