Onze klantendienst helpt u graag verder per mail met al uw vragen betreft bestellingen of de dienst na-verkoop. Voor technische vragen bent u steeds welkom in onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Installatie ter plaatse zwembadmaterialen

Wij installeren zwembad materialen

Binnen een straal van 20km rond Boortmeerbeek , 20 km rond Kontich en 20km rond Herentals, kunnen wij installatie ter plaatse voorzien.

Wij installeren filters, pompen, warmtepompen, waterbehandelingsapparaten etc ... .

Wij voeren hierbij geen bouwkundige werken of elektriciteitswerken uit. De kostprijs voor deze installatieservice is 60euro (ex BTW) per uur vanaf vertrek tot aankomst in Boortmeerbeek of Herentals. De betaling dient onmiddellijk bij de installatie te worden voldaan. Extra materialen (buizen, lijm, zand…) die tijdens de werken worden verbruikt, dienen tevens betaald te worden direct na de werken aan de prijzen opgegeven op onze website www.zwembad.eu. Voor sommige specifieke werken (bij voorbeeld plaatsen liner) zullen we werken uitvoeren met een forfaitaire prijs.

De te installeren materialen moeten vooraf online of in een van onze winkels aangekocht worden.
 

Wij repareren

Producten voor garantie-evaluatie moeten in de winkel van aankoop, of na overleg, in Boortmeerbeek binnengebracht worden. In uitzonderlijke gevallen (klant met fysische handicap, warmtepomp van +100 kg met een garantieprobleem dat vermoedelijk te plaatse gemaakt kan worden ...), kunnen we voor een garantie evaluatie ter plaatse komen. De kostprijs hiervoor is 60 euro per uur (ex BTW) vanaf vertrek tot aankomst in Boortmeerbeek. Materialen en werkuren tijdens de reparatie zijn niet betalend in het geval garantie kan worden toegekend. De verplaatsingskosten worden wel aangerekend, ook al gaat het over een garantiegeval. Indien de garantieclaim onterecht blijkt te zijn (verkeerde installatie, verkeerd gebruik, product blijkt niet defect te zijn, …) zullen de werkuren en materialen ook aangerekend worden. De betaling moet onmiddellijk bij de installatie / reparatie te worden voldaan.