0 items
Inloggen
0

Vervang liners / folies voor diverse zwembaden

Standaardliners voor de meest voorkomende zwembadvormen.

Zwembadfolie kopen

Standaardmaten voor standaardvormen

Deze zwembadliners zijn geschikt voor zwembaden met diverse standaardafmetingen voor verschillende merken. Deze liners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes.

Soorten profielen zwembadfolie

Er zijn 3 bevestigingsmethoden mogelijk voor een liner. Het profiel waarover u beschikt bepaalt welke liner u best bestelt.

Hungprofiel
Als u beschikt over een hungprofiel kiest u voor een hungliner. Zo'n liner is voorzien van een weerhaakje aan het uiteinde. Daarmee wordt de liner eenvoudig in het hungprofiel gehangen.

Overlapliner
Een overlapliner bevat geen verdikking en wordt zo'n 5 ŕ 10 cm hoger gemaakt dan het zwembad. De liner wordt gewoon over de zwembadrand gehangen. Daar komt een profiel over dat de liner op zijn plaats houdt.

V-profiel 
Een liner met V-profiel wordt niet hoger gemaakt dan het zwembad. De rand van de liner is voorzien van een V-profiel dat exact over de rand van het zwembad past. Net zoals bij een overlapliner wordt er daarna een profiel over geplaatst.

Zwembad liner op maat

Het aanbod is oneindig. Vindt u toch geen geschikte liner? Bereken dan hier de prijs voor een liner die volledig op maat van uw zwembad en naar uw voorkeuren wordt gemaakt.
Banner sidebar