0 items
Inloggen
0

Zwembadliner ovaal , alle mogelijke zwembadfolies

Zelf zwembadliner plaatsen

Bekijk al onze zwembadliners

Zwembadliners: verschillende kleuren en diktes
Deze ovale zwembadliners zijn verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen en met een diepte van 1,2, 1,32 of 1,5 meter. Deze liners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes.

Soorten profielen voor diverse zwembaden
Er zijn 3 bevestigingsmethoden mogelijk voor een liner. Het profiel waarover u beschikt bepaalt welke liner u best bestelt.

Hungprofiel zwembadliner
Als u beschikt over een hungprofiel kiest u voor een hungliner. Zo'n liner is voorzien van een weerhaakje aan het uiteinde. Daarmee wordt de liner eenvoudig in het hungprofiel gehangen.

Overlapliner zwembad
Een overlapliner bevat geen verdikking en wordt zo'n 5 10 cm hoger gemaakt dan het zwembad. De liner wordt gewoon over de zwembadrand gehangen. Daar komt een profiel over dat de liner op zijn plaats houdt.

V-profiel
Een liner met V-profiel wordt niet hoger gemaakt dan het zwembad. De rand van de liner is voorzien van een V-profiel dat exact over de rand van het zwembad past. Net zoals bij een overlapliner wordt er daarna een profiel over geplaatst.


Zwembadliner op maat

Het aanbod is oneindig. Vindt u toch geen geschikte liner? Bereken dan hier de prijs voor een liner die volledig op maat van uw zwembad en naar uw voorkeuren wordt gemaakt.Banner sidebar