Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Zwembadliner rond - vervangliners voor alle soorten zwembaden

Alle mogelijke zwembadfolies

Verschillende kleuren en diktes

Deze ronde zwembadliners zijn verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen en met een diepte van 0,9, 1,2, 1,32 of 1,5 meter. Deze liners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes.
Weet u niet welke zwembadliner kiezen ? Kom langs in onze zwembadwinkels. Wenst u een liner te plaatsen, kijk dan voor voorbereidingen in het pdf document in de sectie downloads.

Zwembadliner op maat
Het aanbod is oneindig. Vindt u toch geen geschikte liner? Bereken dan hier de prijs voor een liner die volledig op maat van uw zwembad en naar uw voorkeuren wordt gemaakt.

Zwembadliner profielen

Er zijn 3 bevestigingsmethoden mogelijk voor een liner. Het profiel waarover u beschikt bepaalt welke liner u best bestelt.

Hungprofiel

Als u beschikt over een hungprofiel kiest u voor een hungliner. Zo'n liner is voorzien van een weerhaakje aan het uiteinde. Daarmee wordt de liner eenvoudig in het hungprofiel gehangen.

Overlapliner zwembad

Een overlapliner bevat geen verdikking en wordt zo'n 5 10 cm hoger gemaakt dan het zwembad. De liner wordt gewoon over de zwembadrand gehangen. Daar komt een profiel over dat de liner op zijn plaats houdt.

V-profiel

Een liner met V-profiel wordt niet hoger gemaakt dan het zwembad. De rand van de liner is voorzien van een V-profiel dat exact over de rand van het zwembad past. Net zoals bij een overlapliner wordt er daarna een profiel over geplaatst.