Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Waterbehandeling zwembad

Alles voor een optimale waterbehandeling. Van automatische doseertoestellen tot handmatige schoonmaakattributen en alternatieven voor chloor. 
Uiterst belangrijk
Zwembadwater biedt de perfecte omstandigheden voor bacteriŽn en schimmels om te ontwikkelen. Of u nu over een groot, klein, ingebouwd of opgebouwd zwembad beschikt, de behandeling van het water blijft uiterst belangrijk. Ontsmetten met chloor is de meest bekende en vaakst gebruikte manier.

Levensduur en impact
De manier waarop u uw zwembad onderhoudt bepaalt de levensduur van het zwembad en de impact van de onderhoudsproducten op het water.

Alternatieven
Mensen met een chloorallergie zijn niet gediend met een zwembad dat gebruik maakt van chloor. Gelukkig zijn er nog heel wat andere mogelijkheden. Op deze pagina vindt u heel wat alternatieven alsook de mogelijkheid om uw waterbehandeling volledig te automatiseren.

Advies op maat
Onze waterbehandelingsexpert helpt u graag verder. Contacteer ons voor al uw vragen over de verschillende waterbehandelingsmogelijkheden en wij zoeken samen met u naar de meest geschikte methode.

Tips voor zwembad onderhoud :