Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Automatische chloor en ph dosering

Toestellen voor een volledig automatische verdeling van chemicaliŽn.

Automatiseer uw waterbehandeling

Verhoog uw gebruiksgemak met een doseerpomp op uw zwembad

Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van een volledig geautomatiseerd doseertoestel. Het toestel voert zelf metingen uit en houdt het chloorgehalte- en/of pH-gehalte op peil met vloeibare chemicaliŽn.

Wij bieden zowel aparte doseerpompen als volledig uitgeruste doseertoestellen aan. U kan kiezen tussen standaardtoestellen of intelligente apparaten.

Type waterbehandelingstoestellen : Standaard of intelligent

Standaardtoestellen doseren de chemicaliŽn aan een vaste snelheid en kunnen slechts met 1 product gekalibreerd worden. Ze zijn daarom net iets minder accuraat. Een intelligent toestel berekent de doseersnelheid aan de hand van de benodigde hoeveelheid chemicaliŽn. Hoe meer product het zwembadwater nodig heeft, hoe sneller deze doseerders pompen. Wanneer er weinig chemicaliŽn moeten worden toegevoegd, gebeurt dat veel langzamer. Deze toestellen zijn iets accurater omdat ze met meerdere producten gekalibreerd kunnen worden.

Eenvoudig te installeren
Al deze toestellen zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Dankzij de duidelijke handleiding gebeurt de installatie in een handomdraai. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u toch liever beroep doet op een professionele zwembadbouwer. Wij helpen u graag verder.

Informatie


Automatisch chemicaliŽn verdelen

De kwaliteit van het water hoog houden is niet altijd eenvoudig. Deze toestellen kunnen u een aardig handje helpen. U zal heel wat tijd besparen.

Welk is het ideaal waterbehandelingssysteem voor mijn zwembad ?

Ons gamma is groot. U kan kiezen voor een chloorverdeler die systematisch de tabletten oplost in het water, of voor een volledig automatisch toestel dat zowel de meting als de bijsturing zelfstandig uitvoert. Het maakt daarvoor gebruik van vloeibare chemicaliŽn.