Onze klantendienst helpt u graag verder per mail met al uw vragen betreft bestellingen of de dienst na-verkoop. Voor technische vragen bent u steeds welkom in onze winkels.
0 items
Inloggen
0
De PoolLab® watertester is de perfecte oplossing voor professionele water analyse van particuliere zwembaden en spa's. Kom langs in onze winkel voor een demo van deze Poollab.

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

Voorraad & levertijd Product Prijs Aantal

» Bekijk (winkel)voorraad

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer [ZWMX1060]136,00
PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

meer dan 10 verkrijgbaar voor online bestellen, Levertermijn 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Winkel Boortmeerbeek
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Herentals
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Balen
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Kontich
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Lochristi
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Genk
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Sint-Niklaas
Product is hier niet op voorraad

Winkel Tongeren
meer dan 10 verkrijgbaar

Afhaalpunt Vleteren
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Brugge **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Munkzwalm **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Merksem **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Kuurne
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Roeselare **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Zwembadwater proper houden - meten is weten!

Kwaliteit uit Duitsland: zwembadwater testen

De PoolLab® watertester is de perfecte oplossing voor professionele water analyse van particuliere zwembaden en spa's.

Dit Duitse kwaliteitsproduct werkt op basis van fotometing en hoogwaardige testtabletten waardoor het een van de meest betrouwbare draagbare toestellen is voor het meten van uw zwembadwater. 

Het apparaat is waterdicht (naar de IP67 norm) en het waterreservoir aan de voorkant kan dus eenvoudig ondergedompeld worden om een monster van het water te nemen.

Voor het meten van volgende zwembad waarden:


De PoolLab® is voorzien van Bluetooth en kan dus draadloos verbonden worden met uw smartphone.

Na het syncroniseren van de testgegevens kunt u de deze uitlezen in de app. De app geeft tevens een handig doseeradvies aan de hand van de meting.

LET OP:

Volg onderstaande procedure als u volgende melding op het scherm ziet: 'Bootloader. No Firmware! Run Upgrade!'

1) Zorg ervoor dat u de allerlaatste versie van de applicatie op uw smartphone hebt staan. Ga daarvoor naar de iStore of de Google Playstore. Zoek naar 'Poollab' en doe de update indien die voorhanden is.
2) Zet de PoolLab aan en verbind hem met de applicatie op uw smartphone via de optie 'connect' in het menu.
3) Zodra de PoolLab verbonden is met de smartphone wordt er een update aangeboden.
4) Installeer de update en wacht tot de boodschap 'successfully installed' wordt weergegeven.

Meegeleverd in verpakking:

Chloor

Chloor ontsmet het water. Het doodt bacteriën en algen. Chloor bestaat in granulaatvorm (chloor choc), tabletvorm en in vloeibare vorm. Voor zwembaden ligt de ideale chloorwaarde tussen 1 en 2,5 ppm. Bij spa's ligt dat tussen 2,5 en 5 ppm.


pH waarde zwembad

pH geeft de zuurtegraad van het water weer. Het is belangrijk dat u eerst de pH op peil brengt en daarna pas het chloorgehalte. Een te hoge of te lage pH heeft een negatieve invloed op de werking van uw chloor. De ideale pH-waarde ligt tussen 7,2 en 7,8. U kan de pH verhogen en verlagen met granulaat of met vloeistof.


Alkaliniteit

Alkaliniteit is de bufferzone van uw zuurtegraad. Hoe harder de alkaliniteit afwijkt, hoe moeilijker het is om de pH op peil te houden. Hoe beter de alkaliniteit op peil is, hoe minder schommelingen u zal waarnemen in de zuurtegraad van uw water. De ideale waarde ligt tussen 80 en 120 ppm. U kan de alkaliniteit verhogen en verlagen met granulaat.


Cyaanzuur

Cyaanzuur wordt toegevoegd aan de meeste chloorproducten in poeder- en tabletvorm. Het is een stabilisator die ervoor zorgt dat de vrije chloor, die instaat voor het doden van bacteriën en algen, minder snel wordt afgebroken door uv-stralen. Wanneer het cyaanzuurgehalte van het water te hoog wordt, zal de aanwezige chloor zijn werking verliezen. Dat resulteert in groen water, ondanks dat uw chloorgehalte volgens de teststrips op peil is. De ideale waarde van cyaanzuur ligt tussen 30 en 100 ppm. Verhogen is niet noodzakelijk en gebeurt automatisch door het toevoegen van chloor choc of tabletten. Verlagen kan enkel door het zwembadwater te verdunnen met vers water.


Zougehalte

Het apparaat werkt ook bij een zoutelektrolyse baden maar u kan er geen zoutgehalte mee meten, hiervoor hebben we wel een digitale zoutgehalte tester.ACCESSOIRES / AANBEVOLEN PRODUCTEN

DOWNLOADS

zwembad.eu ref: ZWMX1060
Merk Water-I.D.
EAN13 4260431460354
Garantie (Carry-in) 2 jaar
Prijs 136,00
zwembad.eu ref: ZWMX1060

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

23-04-2021 - Rik

5 out of 5 stars
Toestel is éénvoudig te bedienen en geeft betrouwbare meetresultaten voor verschillende parameters die belangrijk zijn voor goed zwemwater en spa. Gebruik het toestel met succes voor zowel het zwembad als de whirlpool!
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • nauwkeurige metingen
 • verschillende parameters
 • zowel gebruik voor zwembad als spa
 • redelijke prijs voor zowel toestel als tabletten
Nadelen van dit product
 • geen

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-03-2021 - Dereere Luc

5 out of 5 stars
zeer goed apparaatje, gebruiksvriendelijk, functioneel en betrouwbaar. Ik heb namelijk een computer aan de filterinstallatie die autonoom metingen uitvoert ( Sugar Valley ) en die waarden kloppen vrij goed. Prijs/kwaliteit uitstekend, onmisbaar voor enkele waarden te meten die de computer niet meet maar toch noodzakelijk zijn ivm de kwaliteit van het water bvb. : groen water. Dankzij dit meettoestel en de producten die ik bij jullie heb aangekocht is het probleem van de baan. Bedankt, Luc Dereere.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • prijs/kwaliteit
 • gebruiksgemak
 • onontbeerlijk ivm kwaliteit water
 • professionaliteit

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

07-09-2020 - Anneke en Serge

5 out of 5 stars
Super handig in gebruik !!! Werkte hiervoor met strips maar altijd een heel gedoe of het nu goed is of niet .. toch niet zo duidelijk ... Must have voor iedereen met een zwembad :-)
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Snelle meting
 • Handig in gebruik
 • Correcte meting
 • makkelijk op te bergen
 • waterdicht

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

17-07-2020 - Lieve

5 out of 5 stars
heel eenvoudig in gebruik. Waarden kunnen via bluetooth doorgestuurd worden naar een gratis app op je telefoon (ios en android), waar je zelf je richtwaarden kan instellen, en de produkten die je gebruikt. Dan krijg je advies wat en hoeveel je moet toevoegen als er een afwijkende waarde is. Alleen staat pas achteraan in de gebruiksaanwijzing dat je je toestel moet linken met de app VOOR het eerste gebruik, zodat de datum en tijd van het toestel automatisch kunnen ingesteld worden want dat kan niet manueel. Als je, zoals ik, onmiddellijk begint te testen en pas na enkele dagen wil connecteren met de app, moet je de batterijen weer uithalen en kan je alsnog de datum en tijd instellen, maar dan \"moet\" je de datum en tijd van de gemeten waarden individueel corrigeren (als je dat belangrijk vindt tenminste) wat toch wat tijd vraagt. Na een tijdje met strips en druppels te meten en gek te worden van de verschillen tussen de verschillende manieren en zelfs opeenvolgende metingen met strips uit dezelfde verpakking, was ik het beu. Dezelfde \"test\" gedaan met de poollab en opeenvolgende metingen geven dezelfde waarden (of binnen hetzelfde betrouwbaarheidsinterval) aan. Heel blij dus. Ik neem een staal met een proper potje met deksel want voor elke meting heb je een nieuw sample van 10ml nodig. Dit kan heel gemakkelijk afgemeten worden met de meegeleverde spuit. Elke test vraagt ook een eigen tablet, zoals duidelijk vermeld in de gebruiksaanwijzing. De tablet moet dan helemaal opgelost worden. Om dit te vergemakkelijken is er een roorstaafje/pletstokje meegeleverd. En maar goed ook want sommige tabletten zijn vrij hard en lossen moeilijk op. Er is een standaardpakketje met verschillende tabletjes meegeleverd. Deze tabletten kunnen apart aangekocht worden. (Opletten dat je tabletten voor fotometer koopt en niet de \"rapid\" voor manuele tests) Na gebruik kan het toestel en de benodigdheden opnieuw opgeborgen worden in de stevige en handige plastic box. Het toestel voelt heel robuust.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • eenvoudig in gebruik
 • herhaalde metingen geven eenzelfde resultaat
 • Historiek beschikbaar via app
 • Stevig en waterdicht toestel
 • stevige handige opbergbox
Nadelen van dit product
 • datum en tijd corrigeren is omslachtig ALS je niet voor de allereerste metingen connecteerde met de app

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

10-06-2020 - Engelen

5 out of 5 stars
Na altijd met test strips te werken overgeschakeld naar de pool lab Nu is het tenminste duidelijk wat er moet gebeuren, heel makkelijk met de tabletjes oplossen en aflezen op het scherm! Had ik al veel eerder moeten doen, is zijn geld meer dan waard!
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Makkelijk bediening
 • Groot scherm
 • Altijd juist meten
Nadelen van dit product
 • Nog geen ondervonden

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

05-06-2020 - Joris R

5 out of 5 stars
Geweldig product. Zeer makkelijk in gebruik
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Makkelijk te gebruiken.
 • Direct de juiste waarden
 • Handige opbergdoos
Nadelen van dit product
 • ??

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-06-2020 - Jeff

5 out of 5 stars
Poollab 1.0 , tester werkt tot op heden goed, doet wat het moet doen. Vaak gebruikt. Werkt eenvoudig. Aflezing is prima.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Kwaliteit is goed
 • Goede aflezing
 • Prijs is goed.

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

02-06-2020 - Dave

4 out of 5 stars
De poollab geeft duidelijke waardes aan die consistent blijken. Beter dan strips waar het kleurverschil toch wat interpretatie is
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Duidelijke waardes
 • Gemakkelijk in gebruik
Nadelen van dit product
 • Zou nog in functie van een waarde mogen aangeven wat er te doen staat om het zwembadwater OK te krijgen

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

27-05-2020 - Mamavan4

4 out of 5 stars
Zeer degelijk en nauwkeurig apparaat
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Je hoeft dit niet in een product te plaatsen wat wel het geval is met testtoestellen waar elektroden in zitten

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

21-05-2020 - Jan

5 out of 5 stars
Hele fijne duidelijke meter. Veel duidelijker dan de bekende teststrips. Voor mij is het een aanrader.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • accuraat
 • waterdicht
 • verbind met telefoon
Nadelen van dit product
 • Aanschafprijs

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

19-05-2020 - Pascal

5 out of 5 stars
Gebruiksvriendelijk en accurate testresultaten. Vlotte thuislevering.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Gebruiksvriendelijk

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

12-05-2020 - PN

4 out of 5 stars
Toestel werd mij aangeraden door een andere zwembadbezitter. Het meet heel nauwkeurig, als je water binnen de meetwaarden van het toestel ligt. Maar bij de opstart van mijn zwembad was dit niet het geval en zo was het meer dan een week dagelijks producten toevoegen, tot mijn water binnen het bereik van het toestel lag. Het toestel geeft wel steeds aan of het water zijn waarden te laag of te hoog zijn. Mocht ik herbeginnen kocht ik eerst teststrips met een groter meetbereik zodat ik bij aanvang weet hoeveel product ik nog ga moeten toevoegen. Wat sneller tot het perfecte zal leiden.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Meet nauwkeurig
 • Na oplossen van pastilles, meet het snel.
 • Handig en proper op te bergen
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Bijhorende applicatie, die gegevens analyseert.
Nadelen van dit product
 • Beperkt meetbereik.
 • Verbruikt per meting een pastille.

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

05-05-2020 - Fanny

5 out of 5 stars
Klein, compact en handig toestel. gebruiksvriendelijke uitleg op de site van zwembad.eu (filmpje).
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • tijdswinst
 • correcte gegevens

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-05-2020 - ann castelein

5 out of 5 stars
nog niet veel gebruikt,maar we zijn er wel super tevreden over.na 2 jaar sukkelen met andere kleine testers,zijn we nu eindelijk op de goede weg,moesten dat al véél vroeger gekocht hebben
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • meet korrekt
 • gemakkelijk af te lezen

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-05-2020 - christophe

4 out of 5 stars
sinds kort de poollab 1.0 in het bezit om het water te testen van het zwembad. héél makkelijk in gebruik, snelle levering in de coronatijd :)
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Geen strips meer nodig om te testen
 • Veel meetmogelijkheden
 • Bluetoothverbinding mogelijk
 • Snel
 • Makkelijk in gebruik
Nadelen van dit product
 • kostprijs tabletjes

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

29-04-2020 - Filip

5 out of 5 stars
Heel gebruiksvriendelijk toestel met betrouwbare resultaten. Persoonlijk vind ik het enige spijtige dat zoutwaardes niet kunnen gemeten worden met dit toestel. Verder top
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betrouwbaar
 • Robust
Nadelen van dit product
 • Geen zoutwaarde meting
 • Tabletten voor niet standaard metingen moeilijker verkrijgbaar

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

29-04-2020 - Filip

5 out of 5 stars
Heel gebruiksvriendelijk toestel met betrouwbare resultaten. Persoonlijk vind ik het enige spijtige dat zoutwaardes niet kunnen gemeten worden met dit toestel. Verder top
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betrouwbaar
 • Robust
Nadelen van dit product
 • Geen zoutwaarde meting
 • Tabletten voor niet standaard metingen moeilijker verkrijgbaar

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

10-08-2018 - Hubert

5 out of 5 stars
Een uitstekend product. Metingen zijn zéér constant en betrouwbaar. Ik heb jaren lang de trutest met strips gebruikt maar die gaf steeds wisselende uitslagen en volgens mij ook niet correct. Met de Pool Lab heb ik stabiele uitslagen en altijd prachtig helder water met een goede alkaliniteits waarde en een stabiele PH. Bediening is erg eenvoudig. Het kost een paar centen maar dan heb je ook iets geweldigs. Scheelt je een hoop sores en ergenis en tijd. Ben hier héél blij mee en kan dit een ieder aanraden.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Betrouwbaar
 • Goede kwaliteit
 • Waar voor geld
 • Prettige bediening
Nadelen van dit product
 • Geen

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

06-07-2018 - Wendy

5 out of 5 stars
Een uitstekend product. Na het bekijken van het filmpje is het zeer simpel om te gebruiken. Alles bijhouden op de app geeft een goed overzicht.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Simpel in gebruik
 • Waardes bijhouden in een app,goed overzicht
 • Simpel aflezen van de waardes

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

03-07-2018 - Bram

5 out of 5 stars
De Poollab is niet enkel een uiterst gebruiksvriendelijk toestel met super coole functies en een zeer cleane user interface in the cloud, maar belangrijker nog, de testresultaten zijn absoluut correct en betrouwbaar. Dit toestel is echt een aanrader voor wie zijn zwembadwater perfect onder controle wil krijgen!
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Betrouwbaar
 • Eenvoudig
 • Betaalbaar
 • Zeer professional en correct

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

25-04-2018 - Chalet Le Lucanty

5 out of 5 stars
Perfect meeting van de kwaliteit van het zwemwater
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • eenvoudig
 • correct
 • duidelijke waarden
Nadelen van dit product
 • alle waardes zijn apart te meten

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

25-04-2018 - Chalet Le Lucanty

5 out of 5 stars
Perfect meeting van de kwaliteit van het zwemwater
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • eenvoudig
 • correct
 • duidelijke waarden
Nadelen van dit product
 • alle waardes zijn apart te meten

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

17-04-2018 - Davy o

5 out of 5 stars
Juist ontvangen en leek mij een beetje een gedoe. Maar werkt uitstekend en perfecte meter. Zodat we het water kunnen behandelen zonder "gokken"!
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Easy
 • Nauwkeurig
 • Duidelijk
 • Geen verspilling van producten
 • Absolute controle

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

16-07-2017 - Jeroen

4 out of 5 stars
Toestel geeft zelfde waarde weer dan de automatische dosering van chloor en ph. Correcte dosering van beiden zorgt voor perfect helder en proper water waar zonder zorgen en een teveel of te weinig chloor kan worden in gezwommen.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Correcte meting.
 • Meerdere testen in 1 apparaat.
Nadelen van dit product
 • Iets meer tijd nodig dan teststrips, maar weegt niet op tegen de voordelen.

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

09-07-2017 - Rita

5 out of 5 stars
Kreeg het toestel binnen de 3 dagen. Na een eerste test was het stuk. Het scherm was onleesbaar door vocht en damp. Na de klachtformulieren ingevuld te hebben, werd alles perfect opgevolgd. Kreeg na minder dan 1 week een nieuw toestel. Dit werkt perfect. Heb ook een automatische ph en chloorregeling via deze firma gekocht waarbij de waarden hetzelfde aangaven dan de PoolLab. Dit was niet het geval met de teststrips. Vandaar de aanschaf van dit toestel. Ik vind het heel eenvoudig te gebruiken. Na het kijken van de YouTube filmpjes wijst het zichzelf uit. Perfecte service en toestel!
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Weergeven van meerdere waarden
 • Eenvoudig te gebruiken
Nadelen van dit product
 • Geen

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-07-2017 - De Vleeschauwer Jan

5 out of 5 stars
Na aankoop van de watertester probeerde ik direct het toestel. Uit de meegeleverde handleiding bleek niet direct dat het toestel telkenmale dient gekalibreerd te worden. Na bezoek aan de winkel en de nodige uitleg kan ik zeggen dat het toestel uitstekend werkt. Enig minpuntje is de (minder goed vertaalde) handleiding en dit zowel qua inhoud (vertaling) als het formaat van het grote blad (zal snel gescheurd zijn).
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Accurate metingen
 • Veelzijdige mogelijke metingen
Nadelen van dit product
 • Handleiding nietg altijd even duidelijk
 • Beetje omslachtig

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

04-07-2017 - De Vleeschauwer Jan

5 out of 5 stars
Na aankoop van de watertester probeerde ik direct het toestel. Uit de meegeleverde handleiding bleek niet direct dat het toestel telkenmale dient gekalibreerd te worden. Na bezoek aan de winkel en de nodige uitleg kan ik zeggen dat het toestel uitstekend werkt. Enig minpuntje is de (minder goed vertaalde) handleiding en dit zowel qua inhoud (vertaling) als het formaat van het grote blad (zal snel gescheurd zijn).
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Accurate metingen
 • Veelzijdige mogelijke metingen
Nadelen van dit product
 • Handleiding nietg altijd even duidelijk
 • Beetje omslachtig

PoolLab 1.0 - Professionele watertester - fotometer

26-06-2017 - Valere

4 out of 5 stars
Na even zoeken en een gebruikersvideo op YouTube is er gemakkelijk mee te werken.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Geeft een cijfer weer en geen kleurvergelijking

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

11-06-2017 - Paul

1 out of 5 stars
De handleiding is veel te beknopt. Ik kan er net mee werken. Voor bepaalde tests heb je glycine nodig! Je kan dit niet bestellen bij zwembad.eu
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Nee
Nadelen van dit product
 • Slechte handleiding

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

03-06-2017 - john

5 out of 5 stars
goede service van zwembad.eu team wel beknopte handleiding nog een beetje experimenteren werkt goed eens je weet hoe het moet
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • goede aflezing
Nadelen van dit product
 • beknopte handleiding

PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit

27-05-2017 - Kris

4 out of 5 stars
Eindelijk is de miserie van het interpreteren van kleurschakeringen met de meetdruppeltjes voorbij... Ik ben nu gerust over de waterkwaliteit.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Accurate meting met duidelijke display
 • Alle startbenodigdheden zitten in de set
 • Ook meting van cyaanzuur en alkaliniteit
 • Waterdichte en degelijke constructie
Nadelen van dit product
 • Neemt wat tijd in beslag
 • Pilletjes lossen niet onmiddellijk op
 • Gebruiksaanwijzing is beknopt,eens je het doorhebt is het kinderspel


PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit
Rated 4.6451612903226/5 based on 31 customer reviews
Product description: ...
PoolLab - Professionele watertester zwembadwaterkwaliteit 4.6451612903226 out of 5 based on 31 ratings. 31 user reviews.
 
productinformatie
Service

Geproduceerd in Duitsland

Water-I.D.