Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Zwembadrobots van alle topmerken

Schoonmaken van uw zwembad met een zwembad robot bij onze webshop.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Gebruik de online adviesfunctie. Deze toont u welke zwembadrobot wij adviseren voor uw zwembad.  Open de adviseur

Zwembadrobot

Een zwembadrobot neemt de volledige reiniging voor zijn rekening. U steekt hem in het stopcontact, laat hem in het water zakken, zet hem aan en ... klaar! De robot bepaalt zelf zijn parcours over de bodem (en in sommige gevallen ook over de wanden en de waterlijn). Wanneer hij klaar is, schakelt hij zichzelf uit. Het vuil wordt opgevangen in een uiterst fijne en herbruikbare filterzak.


Zwembadrobot herstellingen

We voeren ook herstellingen / reparaties uit aan zwembadrobots. Kom langs in één van onze winkels.

Automatisch reinigen
Zwembadrobots zijn elektrische stofzuigers die de bodem, wanden en zelfs de waterlijn van uw zwembad automatisch en zelfstandig kunnen reinigen. Het filtersysteem zorgt ervoor dat het vuil efficiënt uit uw zwembad wordt verwijderd zodat u steeds van een zuiver zwembad kan genieten. Bovendien zijn de robots ontzettend eenvoudig in gebruik.

Zwembadrobot instructievideo :
Banner sidebar