0 items
Inloggen
0

Zwembadrobots

U kiest een zwembadrobot op basis van prijs en gebruiksgemak. Ons gamma is groot. Dat maakt de keuze niet eenvoudig. Hieronder vindt u al wat meer uitleg.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Gebruik de online adviesfunctie. Deze toont u welke zwembadrobot wij adviseren voor uw zwembad.  Open de adviseur
Zwembadrobot
Een zwembadrobot neemt de volledige reiniging voor zijn rekening. U steekt hem in het stopcontact, laat hem in het water zakken, zet hem aan en ... klaar! De robot bepaalt zelf zijn parcours over de bodem (en in sommige gevallen ook over de wanden en de waterlijn). Wanneer hij klaar is, schakelt hij zichzelf uit. Het vuil wordt opgevangen in een uiterst fijne en herbruikbare filterzak.

Automatisch reinigen
Zwembadrobots zijn elektrische stofzuigers die de bodem, wanden en zelfs de waterlijn van uw zwembad automatisch en zelfstandig kunnen reinigen. Het filtersysteem zorgt ervoor dat het vuil efficiŽnt uit uw zwembad wordt verwijderd zodat u steeds van een zuiver zwembad kan genieten. Bovendien zijn de robots ontzettend eenvoudig in gebruik.
Subrubrieken
Banner sidebar

Zwembad.eu