Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Aquabot Bravo - Zwembadrobot

Voorraad & levertijd Product Prijs Aantal

» Bekijk (winkel)voorraad

Aquabot Bravo - Zwembadrobot [ZFSX0010]Ä944,00
Aquabot Bravo - Zwembadrobot

meer dan 10 verkrijgbaar voor online bestellen,

Winkel Boortmeerbeek
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Herentals
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Balen
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Kontich
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Kuurne
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Lochristi
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Genk
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Sint-Niklaas **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Winkel Tongeren **NIEUWE WINKEL!**
meer dan 10 verkrijgbaar

Beschrijving

De zwembadrobot Aquabot Bravo reinigt zeer snel en efficiŽnt de bodem, wanden en zelfs de waterlijn van zwembaden van 12 bij 6 meter. Deze robot heeft twee sterke energiezuinige motoren (1 aandrijfmotor en 1 afzuigmotor) die zorgen voor een zeer krachtige zuigsnelheid (16 m3/u) zodat er veel vuil kan worden opgenomen op korte tijd. De Aquabot Bravo is ontworpen voor het reinigen van private zwembaden met een oppervlakte van 80 m2 en doet het al 10 jaar zeer goed op de markt.

Prijsbreker & wisselstukken

Elders in de Benelux wordt deze robot verkocht voor meer dan 1900 euro. Dankzij een goede samenwerking met de fabrikant van dit type robot, en een groot aankoopvolume, kunt u de Aquabot Bravo bij ons echter kopen tegen de laagste prijs. Bovendien kunt u bij ons steeds terecht voor wisselstukken.

Moderne technologie

De zwembadrobot is uitgerust met een antiblokkagesysteem. Hij verandert onmiddellijk van richting indien hij op een obstakel zoals een ladder stuit. Daarnaast vermijdt deze robot oververhitting. Bovendien beschikt de Aquabot Bravo over een intelligente microprocessor die zijn werking beschermt en optimaliseert. De processor maakt het voor de robot mogelijk om op systematische wijze de oppervlakte van het zwembad te behandelen zonder tijdsverlies. Vanaf het moment dat de robot in werking wordt gezet, zal de robot onder andere het type bekleding van het zwembad bepalen en de werking van zijn pomp hierop aanpassen. Indien de robot een moeilijke zone bereikt (vet, gladde wanden), zal hij extra kracht geven om deze zone te overbruggen.

Filtratie

De Aquabot Bravo beschikt over een filterzak met een massagrootte van 2 micron. Dit zorgt voor een optimale verzameling van het afval waarbij zelfs de kleinste deeltjes vuil worden opgevangen. Niet alleen bladeren en kleine steentjes worden verwijderd, maar ook algen, slijk, pollen en zelfs bacteriŽn. Bovendien wordt hierdoor het gebruik van chemische producten verminderd. De filterzak is herbruikbaar: u kunt hem eenvoudigweg uitspoelen. De filtrerende robot werkt onafhankelijk van het filtratiesysteem van het zwembad.

Pva-borstels

Deze zwembadrobot bevat 2 reinigingsborstels die roteren om het vuil los te maken en te verwijderen. De borstels zijn gemaakt van pva waardoor ze geschikt zijn voor elk type zwembadbekleding (beton, liner, pvc, polyester, mozaÔektegels, etc.). Pva-borstels zijn duurzamer dan de klassieke borstels in pvc en zeer geschikt voor ruwe en oneffen oppervlaktes. Deze borstels voorkomen dus vroegtijdige slijtage.

Reinigingscyclus

Dankzij het Aqua Smart-systeem is de Aquabot Bravo in staat om in 1,5 uur tijd uw zwembad te reinigen. De meeste klassieke zwembadrobotten hebben 3 ŗ 6 uur tijd nodig om dezelfde oppervlakte te zuiveren.

Caddy

Een handig transportwagentje kan te uwer beschikking worden gesteld voor het eenvoudig transporteren en opbergen van uw Aquabot Bravo.

Eenvoudig gebruik

Deze zwembadrobot is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Plaats hem in uw zwembad terwijl u nog even het handvat vasthoudt om de lucht te laten ontsnappen. Sluit hem aan op het elektriciteitsnet en start de reinigingscyclus. Wanneer zijn werk gedaan is, zet de Aquabot Bravo zich automatisch uit!

DOWNLOADS

zwembad.eu ref: ZFSX0010
Merk Aquabot
Garantie (Carry-in) 2 jaar
Prijs Ä944,00
Cyclus aantal 1
Kabel lengte (m) 18
Reinigt waterlijn Ja
Caddy Nee
Afstandsbediening Nee
Filtratie Stofzuigerzak
Cyclus 1 1h30
Reinigen wanden Ja
Reinigen bodem Ja
Filtratiefijnheid (micron) 2
Voeding 230V
zwembad.eu ref: ZFSX0010

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen

Aquabot Bravo - Zwembadrobot

29-10-2013 - Serge Wielandts

4 out of 5 stars
Degelijke uitvoering die tegen een stootje kan met beperkte electronica. Geen keuze mogelijkheden maar doet zijn werk goed. Werkt met een zak, die filtert minder fijn dan de zodiac robots. Maakt voldoende bewegingen om het zwembad proper te krijgen doch na passage bezinken de fijnste deeltjes opnieuw. Af te raden als je geen bodemafzuiging hebt dus. Maar wel zeer goede combinatie prijs - kwaliteit.


Aquabot Bravo - Zwembadrobot Aquabot Bravo - Zwembadrobot
Rated 4/5 based on 1 customer reviews
Product description: ...
Aquabot Bravo - Zwembadrobot 4 out of 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
 
productinformatie
Service

Aquabot

Banner sidebar