Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Zwembadstofzuigers

Een overzicht van de manuele en automatishe zwembadstofzuigers.

Zwembadstofzuigers diverse types

Manuele bodemstofzuiger

Met een manuele bodemstofzuiger doet u met behulp van een telescopische arm de reiniging zelf. U sluit de stofzuiger aan op de zandfilterpomp met een flexibele verbindingsslang. De filterpomp zuigt het vuile water door de bodemstofzuiger naar de zandfilter.

Automatische stofzuiger

Een automatische stofzuiger werkt zoals een zwembadrobot maar dan zonder filterzak. Deze stofzuiger wordt met een flexibele verbindingsslang aangesloten op de zandfilter. De automatische stofzuiger werkt op de kracht van de pomp. Sommige modellen reinigen ook de wanden.

Zwembadstofzuiger op batterijen

Met een stofzuiger op batterijen doet u de reiniging zelf. Deze stofzuigers worden niet aangesloten op de zandfilter. Ze zijn voorzien van een herbruikbare filterzak. Met een telescopische arm vergroot u de reikwijdte.Stofzuigers zijn ontworpen om uw zwembad te reinigen. Er bestaan verschillende reinigingstoestellen. Op Zwembad.eu kunt u kiezen tussen elektrische zwembadrobots, manuele bodemzuigers, hydraulische zwembadstofzuigers en stofzuigers die werken op batterijen. Bovendien stellen we ook aparte stofzuigeronderdelen te uwer beschikking.

Zwembadrobots instructievideo
Banner sidebar