Onze klantendienst helpt u graag verder per mail met al uw vragen betreft bestellingen of de dienst na-verkoop. Voor technische vragen bent u steeds welkom in onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Filter Flosser


 Spa Filters

Filter Flosser
Filter Flosser

 
Ä63,70

Informatie

Filter Flosser

Alle mogelijke zwembad chemicalien

In onze webshop kunt u ongelooflijk veel verschillende reinigingsproducten voor uw zwembad vinden. Heeft u geen idee welk reinigingsproduct het beste voor uw situatie is? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van het beste advies.

Ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft voor een perfecte en grondige schoonmaakbeurt van uw zwembad.

Verhoog het comfort van uw zwembad door deze regelmatig grondig te reinigen!

Waarom is het schoonmaken zo belangrijk?

Wellicht vraagt u zich nog af hoezo het belangrijk is om een zwembad schoon te maken. Daar zijn meerdere argumenten voor. Het eerste argument heeft te maken met de onzuiverheden die in het water terecht komen/kunnen komen. Door de werking van chemicaliŽn te optimaliseren, kunnen al deze onzuiverheden uit het water genomen worden. Dit kan onder andere met behulp van filters. Bij deze filters is het uiteraard van belang dat het water gezuiverd wordt, maar dat het water zelf niet verspild wordt. Dat is mogelijk; de producten die wij leveren, zorgen er voor dat er zo min mogelijk water verbruikt wordt.
Maar, er zijn meer redenen waarom het belangrijk is om een zwembad schoon te maken. Het heeft uiteraard ook te maken met het feit dat u lekkerder in een schoon zwembad zwemt. Dat geeft een veel comfortabeler gevoel.

Tot slot is het ook voor de levensduur van het zwembad bevorderlijk. Zodra alle onzuiverheden consequent verwijderd worden, kunnen deze zich ook niet aan het oppervlakte hechten. Hierdoor is het niet mogelijk dat bijvoorbeeld schimmels en algen zich (verder) gaan ontwikkelen.