Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Zwembadverwarming

Verleng uw zwemseizoen aanzienlijk met ons groot aanbod aan zwembadverwarming. Contacteer ons voor meer informatie.

Zwembadverwarming

Stelt u de situatie voor dat u een zwembad in je achtertuin hebt. Op welke momenten wilt u dan graag gebruik maken van het zwembad?

Hoogstwaarschijnlijk bent u overdag hard aan het werk, waardoor het al snel in de avonduren moet gebeuren. Gelukkig leveren wij allerlei soorten zwembadverwarming! Met zwembadverwarming is het mogelijk om het water in het zwembad op de gewenste temperatuur in te stellen en te houden. Hiermee verhoog je niet alleen het (zwem)comfort, maar kan u uw zwembad ook nog gedurende een langere periode gebruiken. Een zwembadverwarming komt bijvoorbeeld ook in de lente en in het najaar prima van pas.

Het kiezen van zwembadverwarming

We kunnen ons goed voorstellen dat u niet dagelijks zwembadverwarming koopt. Mede daarom staan wij graag voor u klaar op het gebied van advies.

In onze webshop kunt u verschillende varianten/producten van zwembadverwarming vinden, waaronder zonne-energie, een thermometer, een warmtepomp en varia. Bent u benieuwd naar al deze producten? We hebben hieronder de toepassing per product in het kort toegelicht.
Uiteindelijk is het maken van een keuze een persoonlijke aangelegenheid.

U moet namelijk voor jezelf bepalen welke variant het beste aansluit op uw wensen. Elke variant heeft bepaalde eigenschappen en bijbehorende voor- en nadelen. Aan u om te bepalen welke variant voor u het meest geschikt is.

Zonne-energie zwembad

Het is mogelijk om uw zwembad te verwarmen met behulp van de zon. Sterker nog: de zon is één van de meest efficiënte energiebronnen. Door zonnepanelen en zonnecollectoren te plaatsen, kan u uw zwembadwater op een duurzame manier verwarmen. Wel is het noodzakelijk om te beseffen dat deze manier van verwarmen niet al te goed functioneert tijdens bewolkte dagen. Het is dan ook aan te raden om voor een combinatie van zonne-energie en een warmtepomp te kiezen.

Warmtepomp zwembad

Een warmtepomp is een uiterst efficiënte manier voor het verwarmen van je zwembadwater.

Het is bij een warmtepomp van belang om rekening te houden met de afmetingen van uw zwembad. Hiervoor bestaan bepaalde formules, waar wij u graag mee helpen. Ook kunnen wij u helpen met de installatie van een warmtepomp.

Thermometer zwembad

Uiteraard is het wenselijk dat u op elk moment de temperatuur van het water op kunt meten. Dat kan zeker! Met behulp van een betrouwbare thermometer is dat zelfs een fluitje van een cent. De thermometers die wij aanbieden, zijn allen van de hoogste kwaliteit.

Varia

Onder het kopje ‘varia’ kunt u elektrische producten vinden, een warmtewisselaar en een houtkachel.