Onze klantendienst helpt u graag verder per mail met al uw vragen betreft bestellingen of de dienst na-verkoop. Voor technische vragen bent u steeds welkom in onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Gebruik de 'Warmtepomp adviseur' om te bepalen welke warmtepomp bij u past! Open de adviseur
Energiezuinige en geruisloze warmtepomp. Geschikt voor grote en kleine, ingebouwde en opgebouwde zwembaden.

Duratech zwembad warmtepompen


Bereken HIER welke warmtepomp het meest geschikt is voor uw zwembad.


DE HANDLEIDING VAN ONZE WARMTEPOMPEN ZIT IN DE WARMTEPOMP ZELF. ONDERAAN DEZE PAGINA KAN U HEM OOK DIGITAAL RAADPLEGEN.
Prijs-kwaliteitverhouding
De warmtepomp van Duratech is de meest uitgebreide warmtepomp met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze Duratech warmtepompen werken tot een buitentemperatuur van 5°C. Zo verlengt u uw zwemseizoen aanzienlijk. De hoge COP-waarde van 5,5 garandeert een hoog rendement tegen een laag verbruik.

Geruisloos
Het hoge rendement en het lage verbruik worden gekoppeld aan een uiterst geruisloze werking. Daarom zijn deze warmtepompen geschikt voor grote en kleine zwembaden, zowel ingebouwd als opgebouwd. U plaatst de warmtepomp zonder hinder dicht bij het terras. De ventilator heeft variabele snelheden en is uiterst stil.

Horizontaal of verticaal
Deze Duratech modellen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Een horizontale en een verticale uitvoering. De modellen vanaf 18 kW zijn verticale uitvoeringen waarbij de ventilator aan de bovenkant zit. De lucht wordt langs boven weggeblazen. De modellen met een vermogen onder de 18 kW zijn horizontale modellen waarbij de ventilator aan de zijkant zit.

Installatie
Deze warmtepompen zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ze zijn eenvoudig te installeren en werden in de fabriek getest. Het enige wat u nog moet aansluiten is de elektriciteit en het water. Met de handleiding aan uw zijde is dat zo gepiept. Doet u dat toch liever niet zelf? Contacteer ons en wij brengen u in contact met de dichtstbijzijnde en meest competente plaatser.

Specificaties
De Duratech warmtepompen werken volgens het lucht-water principe en zijn uitgerust met een defroster (ontdooier). De warmtewisselaar is van pvc en titanium. Dankzij de automatische temperatuurregelaar moet u slechts een keer de gewenste temperatuur instellen. De Duratech is beschermd tegen hoge en lage waterdruk en wordt elektronisch gestuurd.

Alternatief
De Harmo Pac is het beste alternatief voor deze warmtepomp. Die warmtepomp heeft dezelfde eigenschappen als deze Duratech en is van ons huismerk Harmo. Er is een klein prijsverschil en de kwaliteit is evenwaardig.

ACCESSOIRES / AANBEVOLEN PRODUCTEN

DOWNLOADS

MerkDuratech zwembad warmtepompen
Garantie (Carry-in)2 jaar
zwembad.eu ref:PAR_ZVWX1010

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen

7kW Dura warmtepompen

09-07-2015 - Erwin

3 out of 5 stars
er is een heel gebrekkige gebruiksaanwijzing bij die volgens diverse forums ook niet klopt. Er is geen CE verklaring. Er is geen enkele referentie naar de producent dus je kan niet even een nieuwe handleiding downloaden of reserve-onderdelen vinden. De levering was erg slecht, met veel vertraging door allerlei misverstanden. Zeer slecht bereikbaar voor beantwoording van vragen.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Nee
Voordelen van dit product
 • het werkt
Nadelen van dit product
 • zoek het maar uit handleiding
 • geen idee waar je een garantieclaim moet plaatsen
 • reparatie wordt erg moeilijk
 • metalen behuizing

Duratech zwembad warmtepompen

27-11-2014 - Bjorn Meyhui

5 out of 5 stars
Enige tijd geleden kocht ik bij zwembad.eu een warmtepomp (Duratech 12 kw) voor mijn zwembad. Na alles te hebben aangesloten, kon ik zorgeloos genieten van mijn verwarmd zwembad. Anderhalve maand later weigerde de pomp alle dienst. Op het moment dat ze wilde aanslaan vloog de elektriciteit er telkens uit ... De zondag stelde ik dit euvel vast, de maandag stuurde ik mijn probleem door naar Rudi per mail. Binnen de kortste keren kreeg ik een antwoord dat mijn probleem werd doorgestuurd naar de invoerder / technieker. Na een paar telefonische contacten en wat gemail werd beslist om het toestel te komen bekijken en eventueel ter plaatse te repareren of te vervangen. De dinsdag (na een kleine week dus) stond al een nieuwe warmtepomp te draaien ! Blijkbaar was de gas ontsnapt (kan gebeuren, zelfs met nieuwe toestellen). Omdat de herstelling wat lang ging duren en omdat het seizoen juist begonnen was, hebben de techniekers niet getwijfeld en direct een nieuwe pomp geïnstalleerd. Ze hebben ze nog zelf opnieuw aangeloten ook, daar de water in- en uitvoer niet hetzelfde was als mijn vorige pomp, omdat er nu een nieuw en recenter model werd aangeboden... Dus mensen, indien je overweegt om een warmtepomp aan te schaffen, deze raad : ga zeker langs bij zwembad.eu, want de service en de dienst na verkoop is super ! Ik weet dat je ergens anders (bv. Makro) goedkopere pompen kan vinden, maar de service daar zal zeker niet zijn zoals hier. Ik ging ze daar waarschijnlijk wel 7 tot 8 weken kwijt geweest zijn, en ze terug gekregen hebben eind augustus ... Ook de kwaliteit van die Duratech is niet te onderschatten : stil en zeer krachtig (snelle verwarming van het water) Dus aan Rudi en de mensen van propulsionsystems (de invoerder) : Super !!! Doe zo verder
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja

10kW Dura warmtepomp

22-07-2014 - Gerd VB

4 out of 5 stars
Houdt het water op temperatuur,ook bij frissere buitentemperatuur. Start wel onmiddellijk op, en niet na 3 minuten (beveiliging), zoals in handleiding vermeld.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja

7kW Dura warmtepompen

03-07-2014 - lucky

5 out of 5 stars
Reeds 2 weken in gebruik.Werkt perfect.Eenvoudige installatie,echt plug and swim.Verwarmt sneller dan mijn vorige pomp en verbruikt minder.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja

13kW Dura warmtepomp

13-06-2014 - Suffeleers Patrick

5 out of 5 stars
uitstekende kwaliteit eens water op temperatuur is slaagt de warmtepomp dezelfde dag niet meer aan
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja

10kW Dura warmtepomp

14-04-2014 - Chris

5 out of 5 stars
Werkt uitstekend, nu kunnen we wat langer zwemmen! Ook hier is de levering correct verlopen. Nogmaals bedankt Rudy.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • De vakantie duurt wat langer is onze tuin
Nadelen van dit product
 • geen

22kW MONO Dura warmtepomp

06-04-2014 - Mdeconinck

5 out of 5 stars
Eenvoudig zelf te installeren, wel wat ijsvorming in het begin doch met de duratech service controle alles ok gebleken. Lijkt een zeer goed produkt. En nu maar opwarmen...
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja

18kW MONO Dura warmtepomp

01-04-2014 - Kees Veenstra

5 out of 5 stars
Een weloverwogen keuze om ons zwembad te verwarmen. Met de extra aantrekkelijke aanbieding van Zwembad.eu werd de Duratech warmtepomp netjes door een courierdienst op ons adres afgeleverd. Uiterst tevreden over de service en de warmtepomp.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Hoog rendement (zelfs bij lage lucht temperatuur)
 • Relatief laag energieverbruik (beste keuze uit diverse energie vormen)
 • Door de aanbieding van Zwembad.eu is de investering het meer dan waard.
Nadelen van dit product
 • nog geen nadelen ervaren


Duratech zwembad warmtepompen Duratech zwembad warmtepompen
Rated 4.625/5 based on 8 customer reviews
Product description: ...
Duratech zwembad warmtepompen 4.625 out of 5 based on 8 ratings. 8 user reviews.
 
productinformatie
Service

Geproduceerd in China

Duratech zwembad warmtepompen