Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Zwembad zelf bouwen: opbouw en inbouw

Een zwembad plaatsen is een uiterst persoonlijk project. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is oneindig veel keuze binnen ieders budget.

Uw eigen zwembad aanleggen

Steeds meer mensen leggen zelf een zwembad aan. En dat is niet meer dan logisch! De materialen en de prijzen ervan waren nooit eerder zo gunstig. Met onze hulp en met een beetje technische aanleg creëert u in geen tijd uw eigen zwemparadijs. Dat kan binnen ieders budget. De mogelijkheden zijn eindeloos.Meer informatie om zelf uw zwembad aan te leggen?

Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor de bouw of reparatie van uw zwembad. Nog geen idee waar te beginnen? Kom naar onze opendeurdag, bezoek ons Youtubekanaal of snuister eens door onze website. U vindt bij elk product en op verschillende plaatsen heel wat nuttige informatie. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u nog vragen hebt.

Welk zwembad in mijn tuin?

Een zwembad kiezen is van belang omdat dit toch enkele jaren tot levenslang meegaat. Daarom begeleiden wij u bij Zwembad.eu om prijs/kwaliteit/behoefte het juiste zwembad te kiezen. Wij staan u steeds bij met raad en daad,en kunnen assistentie bij installatie van uw zwembad verzorgen.

Opbouwzwembad of een inbouwzwembad?

Het belangrijkste aspect van een zwembad is namelijk in- of opbouw. Dit zal de eerste keuze zijn die u dient te maken bij de aankoop van uw zwembad. Kom de mogelijkheden bekijken in één van onze winkels.

Zwembadfolie en technieken:

Wij bieden u de mogelijkheid tot het plaatsen van een 1,5 mm zwembadfolie of een standaard liner. Kom langs voor meer informatie!

Zwembadtechnieken en waterbehandeling

Een doseerunit of zoutelektrolyse? Een warmtepomp klassiek of inverter? EPDM zonneverwarming manueel of automatisch? Een rolluik in- of opbouw of toch een noppenfolie of veiligheidsafdekking? Er is nog zoveel meer dat wij u bij Zwembad.eu kunnen overlopen om zo tot een gewenste keuze te komen voor ieders budget.

Kom langs in een van onze winkels voor een verkennend gesprek.