Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Warmteverlies zwembad beperken

Buisisolatie en toebehoren om warmteverlies in het zwembadwater tot een minimum te beperken.

Isolatie voor zwembad leidingen

Beperk warmteverlies tot een minimum

Er gaat veel warmte verloren in transport! Met buisisolatie beschermt u het volledige technische gedeelte van uw zwembad tegen warmteverlies. Deze isolatie is voorhanden voor zowel harde als flexibele pvc-buis van 50 en 63 mm. Ondergronds heeft deze isolatie weinig invloed. Het is dus voldoende om hem bovengronds rond alle leidingen te plaatsen. Zo wordt een optimaal warmtebehoud gegarandeerd.Isolatie voor pvc-buis - warmteverlies vermijden
Isolatie voor pvc-buis - warmteverlies vermijden

Vanaf:
32,00 

Informatie

Isolatie voor pvc-buis - warmteverlies vermijden
Beschermfolie voor buisisolatie zwembad
Beschermfolie voor buisisolatie zwembad

 
5,00 

Informatie

Beschermfolie voor buisisolatie zwembad

Beschermen tegen licht

Buisisolatie is gevoelig voor zonlicht. Als het kan plaatst u de zwembad leidingen en de isolatie best zo veel mogelijk in de schaduw. Als dat niet mogelijk is, kan u de isolatie beschermen met onze beschermende noppenfolie.De folie is 40 cm breed en 200 cm lang. Daardoor is hij geschikt om zowel rond buisisolatie van 50 mm als van 63 mm te wikkelen. Met kabelbinders zet u de folie eenvoudig vast en blijft hij in weer en wind op zijn plaats zitten.
Banner sidebar