0 items
Inloggen
0

Zwembadverlichting (Led en halogeen)

Verlicht uw opbouwzwembad eenvoudig met deze witte en gekleurde verlichting.
Led of halogeen
Met onze verlichting verlicht u uw zwembad met halogeen- of ledlampen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en verlicht uw zwembad met witte spots of met verschillende kleuren.

Led en halogeen
Zwemmen is ’s nachts zeker zo leuk als overdag. Daarom is de juiste zwembadverlichting belangrijk. Ons assortiment aan zwembadverlichting bestaat uit de verouderde halogeenlampen en de vernieuwde ledlampen. De productie van halogeenlampen neemt met de jaren af. Die van ledverlichting neemt intussen alleen maar toe.

Voordelen
Ledlampen hebben een lager verbruik, een langere levensduur en een groter kleurenspectrum dan halogeenlampen. Er zijn 12 kleurenprogramma’s in het systeem aanwezig. Een ledlamp past perfect in de behuizing van een gloei- of halogeenlamp. De fabrikanten van de ledlampen houden rekening met de afmetingen van de oorspronkelijke verlichting.
 
Hoeveel verlichting moet u plaatsen?
Alles heeft met voorkeur te maken. De een heeft liever veel licht in zijn zwembad, de ander liefst wat minder. Onze enige algemene richtlijn is om elke 4 meter een lamp te plaatsen in de lengte van uw zwembad. Zorg ervoor dat de verlichting niet richting het terras schijnt of uw ogen zullen protesteren.
 
Aqua De-light
Voor de vervanging van de Aqua Delight lampen bieden wij een samengestelde kit aan. U vindt ze bij de Moonlight Spectravision en de Adagio Plus.

LET OP: De vervangkits staan onderaan bij de keuzemogelijkheden. Zorg ervoor dat u zeker kiest voor de vervangkit. Dit is een speciaal ontworpen, samengesteld product voor de Aqua De-light. Met de lamp alleen kan de vervanging niet plaatsvinden. Voor de Moonlight kan u kiezen tussen witte leds of leds met het RGB systeem. Voor de Adagio Plus is er enkel een vervangingskit met witte leds.


Informatie


Klik hier voor meer informatie over ledverlichting.
Subrubrieken
Banner sidebar

Zwembad.eu