Door de drukte lopen onze zendingen helaas vertraging op. Ook telefonisch vragen wij uw geduld. Onze excuses hiervoor! U bent steeds welkom in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Prefab (Sunstar pool)

Deze prefab zwembaden zijn geschikt voor inbouw en worden gemaakt van sterk en roestvrij staal.
Prefab
SUNSTAR®-zwembaden zijn prefab zwembaden die bestaan uit aan elkaar geschroefde stalen segmenten. Deze segmenten zijn 0,5 m breed en 1,5 m hoog en kunnen in een raster van 0,5 m lengte en breedte in alle maten geleverd worden.
 
Sterk
De segmenten zijn hoogwaardig verzinkt en met plastic gecoat en bestaan uit extra sterk staal. Dezelfde moderne materialen die ook in de auto-industrie gebruikt worden. Deze materialen zijn niet alleen uiterst stevig, ze zijn ook 100% bestand tegen corrosie. De segmenten zijn daarnaast ontzettend stijf, wat het gewicht van de segmenten aanzienlijk vermindert. Zo weegt één segment nog geen 13 kg.
 
Garantie
De hoge corrosiebestendigheid betekent ook een lange levensduur. Daarom bieden wij u op dit zwembad een garantie van 10 jaar. Zowel tegen doorroesten als op de waterdichtheid van de folie. Plooivormingen en verkleuringen zijn niet inbegrepen.
 
Bekleding
De bekleding bestaat doorgaans uit een blauwe, 0,8 mm dikke prefab zwembadbekleding. SUNSTAR®-zwembaden kunnen uiteraard ook bekleed worden met dikkere folie (1,5 mm). In dat geval is de prefab bekleding overbodig.
 
Installatie
De installatie van deze metalen prefab zwembaden kan gebeuren door de doe-het-zelver of door een professionele zwembadbouwer. Wij helpen u graag verder. Contacteer ons om in contact te komen met de meest bekwame plaatsers.

Informatie

Banner sidebar