0 items
Inloggen
0

Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020

Kom op zaterdag 28 februari 2020 van 9u30 tot 14u30 naar Zwembad.eu in Boortmeerbeek voor gratis infosessies en demonstraties. Stel je zwembadvragen rechtstreeks aan onze experten en geniet van exclusieve promoties.

Infosessies

Woon gratis de praktische lezingen bij van onze experten

10:00-11:30
Bouw je eigen zwembad

Je wil een zwembad aanleggen, maar je weet niet waar te beginnen? In deze uitgebreide lezing loodsen onze experts je langs elke stap. Terwijl we al onze tips verklappen, krijg je een duidelijk overzicht van hoe je tewerk moet gaan.

12:00-12:30
Helder zwemwater, een hele zomer lang

Zelf een efficiŽnte waterbehandeling uitvoeren is helemaal niet moeilijk. Na deze lezing zorg je eigenhandig een hele zomer lang voor glashelder en gezond zwemwater.

13:00-13:30 
Rolluiken voor je zwembad

Je zwembad afdekken met een rolluik is meer dan alleen maar kiezen voor gebruiksgemak. Het is ook denken aan veiligheid, ecologie en economie. Onze rolluikexpert legt je uit wat dit product voor jou kan betekenen.


Inschrijven is niet verplicht, maar zo ben je wel zeker van een zitje. Klik op de lezing van je keuze en geef ons een seintje.

Live demonstraties

Ontdek de hele dag de nieuwste zwembadaccessoires met onze live demonstraties. Leer nieuwe producten en technieken kennen en leer hoe het werkt van onze vaklui.

Q&A

Doorlopend van 9:30 tot 14:00 staan onze experten voor je klaar om je zwembadvragen te beantwoorden. Laat deze kans niet schieten!

Offerte op maat

Denkt u eraan om zelf een zwembad te plaatsen of om uw zwembad uit te breiden? Kom er eens over praten. De hele dag door kan u bij ons terecht voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor uw project.

Wil je buiten de opendeur- of offertedagen een afspraak wil maken voor een persoonlijke offerte, stuur dan een e-mail naar vincent@zwembad.eu.

NIEUW! Assistentie op de werf

Een zwembad bouwen of renoveren? Met Zwembad.eu staat u er niet alleen voor. Onze bouwexperten komen tijdens de werken bij je langs*. Vraag ernaar!

Geen hulp nodig? Geniet dan van een mooie korting op je bouwproject!

* Of u een beroep kan doen op de gratis werfassistentie is afhankelijk van de grootte van uw project. Grotere projecten hebben recht op 1 ŗ 2 gratis werfbezoeken van onze experten. waarvan we de tijdstippen vooraf vastleggen bij het offertegesprek of de bestelling, Onze commerciŽle dienst informeert u verder over deze service..

Exclusieve promoties

Geniet van exclusieve promoties. Enkel geldig voor de bezoekers aan de opendeurdag!


Inschrijven?
Niet verplicht, maar wel handig en efficiŽnt.

Stuur een e-mail naar info@zwembad.eu en vermeld uw naam en het aantal personen waarmee u aan de opendeurdag wenst deel te nemen.

Wanneer?
Zaterdag 29 februari 2020 van 9u30 tot 14u

Waar?
Industrieweg 9
3190 Boortmeerbeek
BelgiŽ

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen

Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020

28-09-2014 - Dimitri

5 out of 5 stars
Veel bijgeleerd op het seminarie, goede uitleg, alle vragen werden beantwoord en veel producten werden getoond. Zeer tevreden.
  • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
  • Goede uitleg
  • Mogelijkheid om vragen te stellen

Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020

06-04-2014 - Christophe

5 out of 5 stars
Als u zelf een zwembad wil bouwen, is deze uiteenzetting absoluut aan te raden. Bovendien krijgt u antwoord op al uw vragen.
  • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja


Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020 Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020
Rated 5/5 based on 2 customer reviews
Product description: ...
Opendeurdag Boortmeerbeek - zaterdag 29 februari 2020 5 out of 5 based on 2 ratings. 2 user reviews.
 
productinformatie
Service
Banner sidebar