0 items
Inloggen
0

Opendeurdag - seminarie Heusden-Zolder zaterdag 24 maart 2019


Kom naar onze opendeurdag voor een uiteenzetting over hoe u best de bouw of uitbreiding van uw op- of inbouwzwembad aanpakt. U krijgt er tevens de kans om vragen te stellen en demonstraties van verschillende zwembadartikelen bij te wonen.

Inschrijven? Niet verplicht, maar wel handig.
Stuur een e-mail aan info@zwembad.eu en vermeld hierbij "Inschrijving opendeurdag Heusden-Zolder" en het aantal personen dat deelneemt.

Wanneer: 

Hoe laat:


Waar: 

Alle documentatie over het bouwen van een zwembad vindt u hieronder in de presentaties van onze expert. Kijk zeker ook op ons Youtubekanaal voor meer nuttige video's.

Stel een vraag over dit product

Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy

Klantbeoordelingen


Opendeurdag - seminarie Heusden-Zolder zaterdag 24 maart 2019 Opendeurdag - seminarie Heusden-Zolder zaterdag 24 maart 2019
Rated /5 based on customer reviews
Product description: ...

Er zijn geen beoordelingen voor dit product, voegt u de eerste beoordeling toe ?

 
productinformatie
Service
Banner zo 10 jun [side]

Zwembad.eu