0 items
Inloggen
0

Noppenfolie zwembad

Ga warmteverlies tegen en verleng uw zwemseizoen dankzij de verwarmingscapaciteiten van een zomerzeil. Een zomerzeil is het is het meest geschikte afdekzeil voor uw zwembad in de zomer.

Afdekzeil zwembad : bespaar energie

Afdekzeil zwembad voordeel : warmte behouden

Met een noppenfolie verlengt u het zwemseizoen met twee maanden en vermindert u de nood aan zwembad chemicaliŽn en onderhoudsproducten.

De noppenfolie gaat verdamping van het water tegen en voorkomt warmteverlies. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen.

Afdekzeil zwembad op maat

Onze noppenfolies kunnen volledig op maat van uw zwembad worden gemaakt. De meeste afdekzeilen zijn ook verkrijgbaar in standaardafmetingen voor ronde en rechthoekige zwembaden. Ze worden gefabriceerd door ons eigen team in BelgiŽ. U kan uw persoonlijke prijsofferte zelf berekenen. Bekijk de uitgebreide pagina hieronder voor meer informatie over noppenfolies.Zwembad noppenfolie - zwembadafdekking

Onze bubbelzeilen worden door ons eigen team in BelgiŽ gemaakt. Alle zeilen houden warmte vast. De transparante zeilen zijn het populairst omdat ze zorgen voor de meeste extra opwarming. Al onze noppenfolies hebben een dikte van 400 micron.

Er is keuze tussen bubbelzeilen op maat of bubbelzeilen met vaste afmetingen, omzoomd of niet omzoomd. De levertijd bedraagt Ī twee weken. In de lente- en zomermaanden stijgt de vraag naar bubbelzeilen waardoor de levertijd kan uitlopen.

Kort samengevat : wat zijn de voordelen van een zomerzeil ?
  • Vermindert de verdamping van water met 98%.
  • Voorkomt de ontwikkeling van algen
  • Minder chemicaliŽn nodig

Bekijk hieronder onze instructie video.
Banner sidebar