Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Duratech zwembad warmtepompen

Duratech warmtepompen

Duratech en Duratech Plus warmtepompen behoren tot de beste zwembad warmtepompen op de markt. Ze zijn uiterst efficiŽnt en goedkoop. Ze verwarmen het zwembad snel en doen dat tegen een laag verbruik. Deze warmtepompen zijn bestand tegen weer en wind en werken tot zeer lage buitentemperaturen. De Duratech en Duratech Plus warmtepompen hebben een zeer hoge COP waarde. Alle Duratech warmtepompen worden in BelgiŽ ontworpen en in China geproduceerd.

Duratech warmtepompen zwembaden
De Duratech warmtepompen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en efficiŽnt. Ze zijn eenvoudig te installeren en werken tot een buitentemperatuur van 5įC. De prijs-kwaliteitverhouding van de Duratech warmtepompen is subliem. Voor een scherpe prijs verlengt u uw zwemseizoen aanzienlijk.Duratech Plus
De Duratech Plus warmtepompen zijn het resultaat van een knap staaltje ingenieurswerk. Deze warmtepompen zijn nog efficiŽnter en krachtiger dan de gewone Duratech warmtepompen. Bovendien zijn ze bestand tegen extreme temperaturen. Ze werken tot een buitentemperatuur van -10įC. 

COP-waarde
In bijna elk geval is deze COP waarde meer dan 5. Dat wilt zeggen dat per 1 kW aan elektriciteit die u verbruikt, u 5 kW aan warmte terugkrijgt. Duratech warmtepompen zijn een vaste waarde in de zwembadwereld. Al jarenlang worden ze verdeeld naar particulieren. De eenvoudige installatie speelt daarin een grote rol. In een handomdraai installeert u zelf een Duratech warmtepomp.

Alternatief
De Harmo Pac en Powerpack zijn het beste alternatief voor deze warmtepompen. De Harmo Pac heeft dezelfde eigenschappen als de Duratech warmtepompen terwijl de Harmo Powerpack dezelfde eigenschappen heeft als de Duratech Plus warmtepomp. Er is een klein prijsverschil en de kwaliteit is evenwaardig. Harmo is het huismerk van Zwembad.eu.

Zwembad.eu
Zwembad.eu was de eerste webshop om zowel Duratech als Duratech Plus warmtepompen te verdelen. We doen dat al sinds 2006. Onze samenwerking met de fabrikant is dan ook ongezien in de zwembadwereld. Dat betekent dat we steeds een grote voorraad hebben, altijd kunnen leveren en een geweldige klantenservice kunnen bieden. Zowel onze technische dienst en klantenservice als die van Duratech staan elke week paraat om u de beste service te bieden.


 Zwembad warmtepomp

dura+ warmtepomp
dura+ warmtepomp

Informatie

dura+ warmtepomp
Duratech zwembad warmtepompen
Duratech zwembad warmtepompen

Informatie

Duratech zwembad warmtepompen