0 items
Inloggen
0

zwembadbekleding: liner of zwembadverf

Liners op maat en in standaard afmetingen, beschermdoeken, isolatie, zwembadverf,...
Uitstraling
De keuze van uw zwembadbekleding bepaalt de uitstraling van uw zwembad. U kan kiezen tussen zwembadverf en een liner. Een liner kan na de plaatsing meteen gevuld worden.

Kleuren
Zwembadverf moet in verschillende lagen worden aangebracht en die lagen moeten telkens een hele tijd drogen. Zowel de liners als de zwembadverf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Liner
Een liner is de waterdichte bekleding van uw zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn verschillende kleuren en diktes. Hoe dikker de liner, hoe sterker en duurzamer ze is. Dankzij de verschillende hungprofielen kan u de plaatsing makkelijk zelf. Enkel een liner van 1,5 mm moet gelast worden door een professionele plaatser. Wij helpen u daar graag mee verder.

Op maat
Bij ons vindt u liners die geschikt zijn voor elk type zwembad. Ze zijn verkrijgbaar in enkele standaardmaten en kunnen steeds op maat worden gemaakt. U kan de prijs daarvan zelf berekenen. Breng onder de liner een feuter aan voor extra bescherming. Ook isolatie is een aanrader.

Subrubrieken
Banner sidebar

Zwembad.eu