Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Vervang liners / folies voor diverse zwembaden

Standaardliners voor de meest voorkomende zwembadvormen.

Zwembadfolie kopen

Standaardmaten voor standaardvormen

Deze zwembadliners zijn geschikt voor zwembaden met diverse standaardafmetingen voor verschillende merken. Deze liners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes.
Wenst u deze liner te plaatsen kijk dan voor voorbereidingen in het pdf document in de sectie downloads.

Zwembad liner op maat

Het aanbod is oneindig. Vindt u toch geen geschikte liner? Bereken dan hier de prijs voor een liner die volledig op maat van uw zwembad en naar uw voorkeuren wordt gemaakt.

Soorten profielen zwembadfolie

Er zijn 3 bevestigingsmethoden mogelijk voor een liner. Het profiel waarover u beschikt bepaalt welke liner u best bestelt.
Wenst u een liner te plaatsen, kijk dan voor voorbereidingen in het pdf document in de sectie downloads.

Hungprofiel zwembadfolie

Als u beschikt over een hungprofiel kiest u voor een hungliner. Zo'n liner is voorzien van een weerhaakje aan het uiteinde. Daarmee wordt de liner eenvoudig in het hungprofiel gehangen.

Overlapliner profielen

Een overlapliner bevat geen verdikking en wordt zo'n 5 10 cm hoger gemaakt dan het zwembad. De liner wordt gewoon over de zwembadrand gehangen. Daar komt een profiel over dat de zwembad liner op zijn plaats houdt.

V-profiel 

Een liner met V-profiel wordt niet hoger gemaakt dan het zwembad. De rand van de zwembadliner is voorzien van een V-profiel dat exact over de rand van het zwembad past. Net zoals bij een overlapliner wordt er daarna een profiel over geplaatst.