Goederen afhalen kan op afspraak tijdens aangepaste openingsuren in onze winkels
0 items
Inloggen
0

Zwembad winterzeil op maat gemaakt

Winterzeil volledig op maat gemaakt.

We produceren in eigen beheer winterzeilen voor zwembaden, volledig op maat. Kom langs in één van onze zwembadwinkels voor meer informatie hierover. U kan tevens voorbeelden van onze winterzeilen bekijken in onze zwembadwinkels. Onze winterzeilen worden in Belgie vervaardigd uit hoogwaardig technisch gecoat textiel

Eerst kiest u de tekening die overeenkomt met uw zwembad hieronder. Als de vorm van uw zwembad hieronder niet is afgebeeld, gelieve ons dan via deze weg te contacteren, om uw winterzeil te bestellen.

Noot: Standaard wordt de eerste vorm geselecteerd.

Ondergrondse zwembadvormen:

Bovengrondse zwembadvormen:Klantbeoordelingen

Winterzeil op maat (incl. pinnen en elastieken)

17-11-2020 - Patrick peeters

4 out of 5 stars
Momenteel nog geen ervaring mee product moet nog geleverd worden. Ben altijd al tevreden geweest van de service.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Nadelen van dit product
 • Geen

Winterzeil op maat (incl. pinnen en elastieken)

31-10-2020 - Giel

5 out of 5 stars
Zeer net winterzeil op maat geleverd gekregen. Vandaag over het zwembad geïnstalleerd met de bijgeleverde stieken en betonpinnen. Het ziet er zeer strak uit met afwaternetje in het midden van het zeil. Bij het invoeren van de bestelling zelf een foute maat ingevoerd. Na contact met de klantenservice is de correcte maat doorgegeven aan het productiehuis.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • Dik kwalitatief materiaal
 • Bevestigingsringen
 • Afwaternetje
 • Op maat
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

Winterzeil op maat (incl. pinnen en elastieken)

19-10-2020 - Denis Paul

5 out of 5 stars
Wonend aan een dreef met hoge populieren hebben we jaarlijks veel last van bladeren alsook van de zaden die afvallen tijdens het begin van de lente. Aarzelend heb ik een winterzeil op maat besteld bij Zwembad.eu die na 14 dagen wordt geleverd.Zo staat het op de website. De verrassing was groot, rond de tweede week van mijn bestelling werd ik verwittigd dat er een zending op komst was en ja de dag nadien werd het winterzeil geleverd. Bij het plaatsen ervan waren de opgegeven maten correct samen met de pinnen en de elastieken. Nu kan ik tijdens de herfst, winter en begin van de lente op mijn twee oren doorbrengen dat er geen bladeren of zaden van d bomen in mijn zwembad zullen dwarrelen. Het is niet mijn gewoonte om iets te bestellen via internet maar ik ben nu overtuigd dat het kan bij een betrouwbare leverancier.
 • Zou u dit product aanbevelen bij vrienden of bekenden? Ja
Voordelen van dit product
 • degelijk
 • correct


Winterzeil afdekzeil op maat

Bereken hier de prijs voor een winterzeil dat volledig naar uw voorkeuren en op maat van uw zwembad wordt gemaakt. Contacteer ons wanneer uw maten afwijken van onderstaande voorbeelden. Dan helpen wij u persoonlijk verder.

Winterzeil zwembad : diverse kleuren zijn mogelijk

Onze zeilen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren die zo goed als geen zonlicht doorlaten. Dat vermindert de kans op algengroei aanzienlijk. Kies uw gewenste bevestigingsmethode. De juiste hoeveelheid wordt automatisch weergeven. Al onze winterzeilen worden in België geproduceerd en zijn behandeld tegen uv-stralen en schimmels.