Wij maken uw winterzeil op maat en maken uw zwembad winterklaar in de regio Vl. Brabant, Limburg en Antwerpen.
0 items
Inloggen
0

Schoonmaak en onderhoud zwembad

Schepnetten, borstels, bladvangers,... alles tegen onzuiverheden in het water.

Zwembad reinigen

Last van groen water?

Bekijk onderstaande PDF: /images/files/Groen%20water%20A4.pdf

Het is heerlijk om op warme dagen in uw eigen zwembad te zwemmen. Daarbij is het uiteraard wel wenselijk dat uw zwembad lekker verwarmd is, maar ook schoon is. Op het gebied van zwembadverwarming zijn wij u graag van dienst. Wij leveren de beste producten voor het verwarmen van zwembaden en kunnen u helpen met het installeren van deze producten. Dat geldt ook zeker op het gebied van het reinigen van een zwembad. Bij een zwembad is het ongelooflijk belangrijk dat deze goed schoongemaakt wordt. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het zwemcomfort, maar zorgt ook nog eens voor een verlening van de levensduur van uw zwembad. Wat wenst u nog meer?
In ons assortiment kunt u dan ook allerlei soorten schoonmaakspullen vinden. We hebben al onze reinigingsproducten in verschillende categorieŽn verdeeld. We hebben het hierbij over: chemie, robots, onderhoud, filters, stofzuigers, automatische dosering systemen, zoutelectrolyse en alternatieve waterbehandeling.

Alle mogelijke zwembad chemicalien

In onze webshop kunt u ongelooflijk veel verschillende reinigingsproducten voor uw zwembad vinden. Heeft u geen idee welk reinigingsproduct het beste voor uw situatie is? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van het beste advies.

Ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft voor een perfecte en grondige schoonmaakbeurt van uw zwembad.

Verhoog het comfort van uw zwembad door deze regelmatig grondig te reinigen!

Waarom is het schoonmaken zo belangrijk?

Wellicht vraagt u zich nog af hoezo het belangrijk is om een zwembad schoon te maken. Daar zijn meerdere argumenten voor. Het eerste argument heeft te maken met de onzuiverheden die in het water terecht komen/kunnen komen. Door de werking van chemicaliŽn te optimaliseren, kunnen al deze onzuiverheden uit het water genomen worden. Dit kan onder andere met behulp van filters. Bij deze filters is het uiteraard van belang dat het water gezuiverd wordt, maar dat het water zelf niet verspild wordt. Dat is mogelijk; de producten die wij leveren, zorgen er voor dat er zo min mogelijk water verbruikt wordt.
Maar, er zijn meer redenen waarom het belangrijk is om een zwembad schoon te maken. Het heeft uiteraard ook te maken met het feit dat u lekkerder in een schoon zwembad zwemt. Dat geeft een veel comfortabeler gevoel.

Tot slot is het ook voor de levensduur van het zwembad bevorderlijk. Zodra alle onzuiverheden consequent verwijderd worden, kunnen deze zich ook niet aan het oppervlakte hechten. Hierdoor is het niet mogelijk dat bijvoorbeeld schimmels en algen zich (verder) gaan ontwikkelen.