0 items
Inloggen
0

Toebehoren om zelf uw zwembad te bouwen

Zelf uw zwembad bouwen met kwaliteits onderdelen van onze online shop.

Zwembad bouwen

Heeft u interesse om een zwembad in je tuin aan te leggen? Heeft u daar voldoende ruimte voor? En wenst u dit zwembad zelf te gaan bouwen? In dat geval kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van uiteenlopende producten. Met deze producten is het niet alleen makkelijk(er) om een eigen zwembad te bouwen, maar u weet ook nog eens dat u kwaliteitsproducten in huis haalt. Alle artikelen uit onze website zijn namelijk van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u uitgaan van een lange levensduur én daarmee dus lang van uw prachtige zwembad genieten.
Maar, wat komt er zoal om de hoek kijken bij het bouwen van een zwembad? Wij hebben ons assortiment opgedeeld in 5 verschillende categorieën. Te weten: elektriciteit, verlichting, PVC, inbouwdelen en beregening. Hieronder kan je per categorie een korte toelichting vinden.

Elektriciteit

Uiteraard kan geen enkel zwembad zonder elektriciteit. Deze elektriciteit is onder meer nodig om het water te verwarmen en voor een zogeheten veiligheidstransformator. Een transformator is conform de Europese wet verplicht, indien u elektrische toestellen in of rondom uw zwembad gebruikt. Ook hebben we in ons assortiment onder ander verschillende elektriciteitskasten en een overstroom regelaar.

Verlichting

Wilt u veel sfeer in je zwembad aanbrengen? Dan kunt u alle kanten op met de verlichting. Verlichting in en rondom een zwembad maakt het zwembad niet alleen veiliger, maar ook nog veel sfeervoller. Ook op het gebied van verlichting leveren wij vele producten. Denk hierbij aan verlichting voor inbouwzwembaden, verlichting voor opbouwzwembaden, drijvende verlichting, vervanglampen en toebehoren voor zwembadverlichting.

PVC

Bij het bouwen van uw eigen zwembad heeft u altijd met PVC onderdelen te maken. Denk hierbij aan kranen en buizen. In ons assortiment kunt u dan ook een uitgebreid assortiment van allerlei PVC onderdelen vinden. Tevens zijn we u graag van dienst met het kiezen van de juiste hulpstukken, zodat u een prachtig en goed functionerend zwembad kunt bouwen.

Inbouwdelen

Voor onder meer een goede filtratie en waterzuivering heeft u verschillende inbouwdelen nodig. Denk hierbij aan inspuiters, aan een niveauregelaar, aan een wanddoorvoer, aan een bodemuitlaat en aan een skimmer. Al deze producten zijn onder het kopje ‘inbouwdelen’ te vinden. Al onze inbouwdelen zijn overigens in verschillende kleuren verkrijgbaar!

Beregening

Soms is het noodzakelijk om regenwater op te vangen en dit later weer te gebruiken in je zwembad. Tevens kan dit regenwater dienen voor het schoonmaken van het zwembad. Ook dergelijke beregeningsapparatuur wordt door ons geleverd. Denk hierbij aan een zweetslang, een tuinslang en een flexibel waterreservoir.  

PVC PVCBanner sidebar