Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Unieke Inbouwzwembaden voor zelfbouw

Inbouwzwembaden zijn er in 3 categorieŽn. Elk zwembad heeft voor- en nadelen. Kwaliteit is prijsgebonden.

Zelf uw inbouw zwembad aanleggen!

Bij Zwembad.eu kunt u terecht voor inbouwzwembaden. Van goedkope metalen zwembaden tot volledig bouwkundige zwembaden in polystyreen- of betonblokken.

We kunnen u bijstaan bij de aanleg van uw zwembad. Kom langs in een van onze zwembadwinkels!  Deze robuuste inbouwzwembaden zijn eenvoudig te installeren. Sommige modellen worden geleverd met toebehoren, anderen niet. 


Zwembaden met liner

Elk zwembad wordt geleverd inclusief liner. Eenmaal ingebouwd kunnen deze zwembaden elk seizoen aan. We kunnen zorgen voor assistentie bij plaatsing van uw zwembad.

Installatie inbouwzwembad - uit te voeren werken?

U zal inderdaad grondwerken dienen uit te voeren en minstens gebruik moeten maken van stabilisť. U heeft natuurlijk wel het voordeel om een beter overzicht te behouden over uw tuin en dit zal een luxueuzere uitstraling bieden.

Langer genieten van uw zwembad?

Met een houten zwembad of metalen inbouw van MTH heeft u steeds een liner van 0.75 en kan u gedurende 20 jaar zorgeloos zwemmen. Wij maken u een offerte op naar uw wens en u kan na een week tot 14 dagen zorgeloos genieten!
Met een groter budget levenslang zwemgenot? Wij zorgen ervoor bij Zwembad.eu. Kom langs op afspraak en wij maken uw luxe droom waar aan een betaalbare prijs. Met onze polystyreenblokken zorgen wij er voor dat u de ruwbouw op een makkelijke en niet zware manier kan uitvoeren en bieden wij u tijdens deze bouw deskundigheid bij onduidelijkheden. We maken gebruik van moderne materialen welke zorgen voor een luxueuze toets en u maakt de keuze wat u wenst. U maakt van A tot Z de keuze met de deskundigheid van onze verkoper.
Banner sidebar