Zelf uw zwembad bouwen met professionele begeleiding kan u nergens beter dan bij Zwembad.eu! Mail info@zwembad.eu voor een afspraak in één van onze winkels.
0 items
Inloggen
0

Opbouwzwembad diverse types

Opbouwzwembaden zijn er in 4 categorieën. Elk zwembad heeft voor- en nadelen. Kwaliteit is prijsgebonden.

Opzetzwembaden: zelf uw eigen opzetzwembad aanleggen

Kinderzwembaden

Onze kinderzwembaden zijn geschikt voor de allerkleinsten. Ze zijn opblaasbaar of hebben een metalen frame dat eenvoudig en snel in elkaar gestoken wordt.

Goedkope zwembaden

Goedkope zwembaden zijn volledig uitgerust en daardoor uiterst eenvoudig en snel te installeren. Perfect geschikt om de hele zomer of een plotse hittegolf te overbruggen. In de winter worden deze zwembaden best opgeborgen.

Kwaliteitszwembaden

Onze opbouwbare kwaliteitszwembaden zijn robuust en eenvoudig te installeren. De installatie duurt net iets langer dan bij goedkope zwembaden. Sommige modellen worden geleverd met toebehoren, anderen niet. Eenmaal opgebouwd kunnen deze zwembaden elk seizoen aan. Hulp nodig bij de installatie? Kom langs in een van onze winkels.

Luxezwembaden

Onze luxe opbouwzwembaden worden vervaardigd uit metaal en zijn verkrijgbaar in het rond en in achtvorm. Ze zijn gemaakt voor een mooie afwerking. Deze zwembaden worden enkel geleverd met een stevige zwembadliner van 0,6 of 0,78 mm dik. Alle andere toebehoren kan u zelf kiezen. We kunnen assistentie verzorgen bij plaatsing van uw opzetzwembad.

Goedkoop - kwalitatief - luxe 
Bij Zwembad.eu delen wij onze in- en opbouw zwembaden op in diverse categorieën.
Goedkoop, kwalitatief en luxe.

Goedkope zwembaden bieden we aan in de merken Azuro, Bestway, maar vooral Intex zwembaden. Deze laatste is de grootste speler in goedkope opbouwzwembaden en heeft een ruim assortiment aan benodigdheden van al wat er bij hoort. Deze zwembaden zijn steeds op voorraad en kunnen makkelijk meegenomen worden bij aankoop in een van onze winkels of zullen de volgende dag thuis geleverd worden.

Waarom zou u opteren om deze baden aan te kopen in een van onze winkels?
Wel u krijgt er de uitleg bij van een van onze verkopers en advies over hoe en wat. Ideaal voor als dit uw eerste zwembad ooit is. Bovendien kan u nog dezelfde dag beginnen met het opzetten van dit bad. Het zwembad zelf mag op een effen ondergrond geplaatst worden, stabilisé is hier niet voor nodig. Normaal gezien moet u hiervoor enkele uurtjes voorzien en het vullen kan beginnen. Afhankelijk van de druk op de kraan en de grootte van het bad kan dit dezelfde avond reeds gevuld raken of de volgende ochtend. Deze zwembaden worden steeds in set geleverd zodat u ook reeds alle buizen en pomp heeft en u Op deze manier 3 tot 5 jaar zorgeloos kan zwemmen. Vergeet uw zwembad producten niet en welk opties u juist wenst toe te voegen, maar in onze winkels kan u hier steeds voor terecht bij een van onze verkopers.


Wenst u een kwalitatief zwembad dat u 10 jaar zwemplezier geeft? Het zwembad mag zomer en winter blijven staan?
Dan hebben wij een duurzamere oplossing voor u. Met een Gré zwembad kan u jarenlang genieten van de ondertussen toch wel warme zomers. Deze zwembaden worden steeds naakt verkocht zonder pomp en filter en andere toebehoren. Welk voordeel? Wij bij Zwembad.eu pimpen uw zwembad naar uw wens! Dergelijke zwembaden dient u steeds op een stabiele ondergrond te plaatsen omdat er anders na verloop van tijd verzakkingen kunnen plaatsvinden. Een kwalitatief zwembad kan u plaatsen op enkele werkdagen tijd zodat u dit bad het eerstvolgende weekend kan beginnen vullen. Deze baden zijn verkrijgbaar in zowel ronde als ovale worm en dit in verschillende maten. U kan steeds langsgaan in een van onze winkels of een afspraak maken via e-mail. De aankoop van dit zwembad zal iets meer tijd in beslag nemen, maar u zal langer kunnen genieten van deze baden.

Wenst u een luxezwembad in opbouw?
Dit kan ook met onze houten zwembaden. Deze baden worden geleverd met een zwembadliner van 0,75mm zodat deze tot wel 20 jaar kan meegaan. We kunnen tevens de zwembadliner apart aanbieden. Ook voor het hout is dit geen probleem. U kan door elke 2 a 3 jaar met een beits de levensduur van uw hout verlengen. Deze baden zijn verkrijgbaar in zeshoek, achthoek of rechthoekig en dit ook in allerlei maten. Ook deze zwembaden worden verkocht als structuur met liner en al de rest kan u à la cart toevoegen met het advies van onze verkopers.

Wat opbouwzwembaden betreft zijn de mogelijkheden bijna even uitgebreid als bij inbouwzwembaden. Een opbouwzwembad is makkelijk en snel te installeren en kost een stuk minder dan een inbouwzwembad. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om ingegraven te worden. We kunnen assistentie verzorgen bij plaatsing van uw opzetzwembad. Kom langs in onze zwembadwinkels!
Banner sidebar