0 items
Inloggen
0

Opbouwzwembad diverse types

Opbouwzwembaden zijn er in 4 categorieën. Elk zwembad heeft voor- en nadelen. Kwaliteit is prijsgebonden.
Kinderzwembaden
Onze kinderzwembaden zijn geschikt voor de allerkleinsten. Ze zijn opblaasbaar of hebben een metalen frame dat eenvoudig en snel in elkaar gestoken wordt.

Goedkope zwembaden
Goedkope zwembaden zijn volledig uitgerust en daardoor uiterst eenvoudig en snel te installeren. Perfect geschikt om de hele zomer of een plotse hittegolf te overbruggen. In de winter worden deze zwembaden best opgeborgen.

Kwaliteitszwembaden
Onze opbouwbare kwaliteitszwembaden zijn robuust en eenvoudig te installeren. De installatie duurt net iets langer dan bij goedkope zwembaden. Sommige modellen worden geleverd met toebehoren, anderen niet. Eenmaal opgebouwd kunnen deze zwembaden elk seizoen aan.

Luxe zwembaden
Onze luxe opbouwzwembaden worden vervaardigd uit metaal en zijn verkrijgbaar in het rond en in achtvorm. Ze zijn gemaakt voor een mooie afwerking. Deze zwembaden worden enkel geleverd met een stevige liner van 0.6 of 0.78 mm dik. Alle andere toebehoren kan u zelf kiezen.

Wat opbouwzwembaden betreft zijn de mogelijkheden bijna even uitgebreid als bij inbouwzwembaden. Een opbouwzwembad is makkelijk en snel te installeren en kost een stuk minder dan een inbouwzwembad. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om ingegraven te worden.Banner sidebar