Wavemaker elektrische opblaasbare jet ski voor kinderen vanaf 8 jaar

Wavemaker elektrische opblaasbare jet ski voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Wavemaker elektrische opblaasbare jet ski voor kinderen vanaf 8 jaar-1
  • Wavemaker elektrische opblaasbare jet ski voor kinderen vanaf 8 jaar-2
390,00 €
21% btw inbegrepen

Beleef eindeloos plezier met de opblaasbare elektrische Jet Ski Wavemaker! Razend over het water van het zwembad met snelheden tot 3,2 km/u, biedt deze geavanceerde gadget 60 minuten non-stop actie.

Hoeveelheid
Verkrijgbaar
Let op: dit product is niet op voorraad in ons magazijn, maar wordt rechtstreeks naar je verzonden door onze leverancier. Dit is alleen de geschatte levertermijn op basis van de standaard levertermijn van deze leverancier. De daadwerkelijke levertermijn kan altijd afwijken.

Beschrijving

Beschrijving

ZFLX9004

Ontdek eindeloos plezier met de opblaasbare elektrische Jet Ski Wavemaker, speciaal ontworpen voor spannende momenten in het zwembad! Met deze geavanceerde gadget kun je over de golven (of in dit geval, over het water van het zwembad) racen als een echte jet skiër, met snelheden tot wel 3,2 km/u (2 mph). Dankzij een batterijduur van maar liefst 60 minuten geniet je van ononderbroken actie voordat je de batterij opnieuw moet opladen. Of je nu de uitdaging van een race in het zwembad wilt aangaan of gewoon wilt ontspannen en dobberen op het water, de Wavemaker biedt voor elk wat wils. Maak je klaar om de golven te trotseren met deze opblaasbare jet ski, de Wavemaker! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Specificaties

Specificaties

Een vraag stellen

Een vraag stellen

Recensies

chat Recensies (0)

Recensies (0)

chat Recensies (0)