Blue Connect PLUS - Slimme watertester met app - 20 analyses per dag

Merk: Astral Pool
Blue Connect PLUS - Slimme watertester met app - 20 analyses per dag
  • Blue Connect PLUS - Slimme watertester met app - 20 analyses per dag-1
  • Blue Connect PLUS - Slimme watertester met app - 20 analyses per dag-2
  • Blue Connect PLUS - Slimme watertester met app - 20 analyses per dag-3
478,00 €
21% btw inbegrepen

Blue Connect Go is een slimme watertester met app. Deze maakt per dag 20 analyses.

Hoeveelheid
Verkrijgbaar
Let op: dit product is niet op voorraad in ons magazijn, maar wordt rechtstreeks naar je verzonden door onze leverancier. Dit is alleen de geschatte levertermijn op basis van de standaard levertermijn van deze leverancier. De daadwerkelijke levertermijn kan altijd afwijken.

Beschrijving

Beschrijving

ZWMX7555

Zwembadwatertester BLUE CONNECT PLUS met APP (20 analyses per dag) - watermeting

De Blue Connect smart pool analyser is een intelligent zwembadanalysesysteem met een slimme combinatie van een waterkwaliteitssensor en intelligente algoritmes die waterdata, weerdata en gebruikersdata analyseren. Het drijvend apparaat is geschikt voor alle soorten zwembaden/spa's en zeer eenvoudig te installeren. 

Waterkwaliteit testen in zwembad of spa

Met de app verbind je makkelijk je zwembad of bubbelbad met je smartphone. Je krijgt handige alerts zodat je het water op tijd van de juiste chemicaliën kan voorzien. De app geeft overigens ook aan welke producten en hoeveel ervan je moet toevoegen om de balans te herstellen.

De Blue Connect meet de belangrijkste parameters van uw zwembad:

  • Temperatuur
  • pH-waarde
  • ORP - Goude sensor/sonde (geschikt voor zowel Chloor als Zoutwater zwembaden)
  • Zoutgehalte / geleidbaarheid / Conductiviteit


Plug & Play
De Blue Connect werkt direct uit de doos, zonder vervelende installatie. Op enkele minuten heeft u de app geïnstalleerd op uw smartphone en wordt er 24u/24u over uw zwembad gewaakt. De batterij en de testsensor kunnen in een paar seconden zonder gereedschap worden vervangen.

Altijd verbonden
De Blue Connect zendt continu data naar de cloud via Sigfox, het speciaal toegewijd gratis netwerk voor verbonden apparaten. Zo is de Blue Connect altijd verbonden. Als u geen Sigfox bereik heeft, kan u de Blue Connect aansluiten op uw eigen wifi-netwerk met de Blue Extender. Ook via Bluetooth kunnen er directe metingen gemaakt worden.

Blue Connect Plus
De Blue Connect Plus is een geavanceerde versie van de Blue Connect app, welke je onder andere toelaat om een volledige geschiedenis van de verschillende waarden in te zien. Hij bevat ook weersvoorspellingen en aangepaste push notificaties. Tevens geschikt voor zoutwater zwembaden. Er is ook een aparte Plus omgeving in de app en het laat meerdere gebruikers toe. In het pakket zit ook een Blue Fit 50, hiermee kan je de Blue Connect aansluiten op je leidingwerk in de technische ruimte.

Specificaties

Specificaties

Een vraag stellen

Een vraag stellen

Recensies

chat Recensies (0)

Recensies (0)

chat Recensies (0)