Zoutelektrolyse Low Salt zelfbouwpakket met pH en RX regeling - wifi - met flow en level switch

Zoutelektrolyse Low Salt zelfbouwpakket met pH en RX regeling - wifi - met flow en level switch
  • Zoutelektrolyse Low Salt zelfbouwpakket met pH en RX regeling - wifi - met flow en level switch-1
3.499,00 €
21% btw inbegrepen

Ontdek het Low Salt (LS) zoutelektrolyse zelfbouwpakket: met geavanceerde technologie geniet u van kristalhelder water zonder zoute smaak of sterke chloorgeur, terwijl de pH- en RX-regeling zorgen voor optimale waterkwaliteit. Handig te besturen via WiFi door gebruik van een app.

Kies een versie
Hoeveelheid
Verkrijgbaar
Let op: dit product is niet op voorraad in ons magazijn, maar wordt rechtstreeks naar je verzonden door onze leverancier. Dit is alleen de geschatte levertermijn op basis van de standaard levertermijn van deze leverancier. De daadwerkelijke levertermijn kan altijd afwijken.

Beschrijving

Beschrijving

BEPX0110

Ontdek het Low Salt (LS) zoutelektrolyse zelfbouwpakket: een revolutie in zwembadonderhoud

De Low Salt zoutelektrolyse biedt een innovatieve oplossing voor zwembadonderhoud, waardoor traditionele problemen met chloorbehandelingen tot het verleden behoren. Met deze geavanceerde technologie geniet u van kristalhelder water zonder de nadelen van een zoute smaak of een sterke chloorgeur.

pH- en RX-regeling voor optimale waterkwaliteit

Een van de voordelen van het zoutelektrolyse Low Salt zelfbouwpakket is de pH- en RX-regeling. Deze functies zorgen voor een nauwkeurige controle van de pH-waarde en de oxidatiereductiepotentiaal (RX) van het zwembadwater, wat essentieel is voor het handhaven van een optimale waterkwaliteit.

Flow- en levelschakelaar voor veiligheid en efficiëntie

Het zelfbouwpakket is uitgerust met een flow- en levelschakelaar, die de werking van het systeem bewaakt. Deze functies zorgen ervoor dat het zoutelektrolyse systeem alleen actief is wanneer er voldoende watercirculatie is en dat het doseren van pH- stopt wanneer het vat pH- leeg is.

Wifi-connectiviteit voor gemakkelijk beheer op afstand

Met de toevoeging van wifi-connectiviteit kunnen zwembadeigenaren hun zoutelektrolyse systeem eenvoudig beheren via een mobiele app. Dit biedt het gemak van controle op afstand, waardoor gebruikers de waterparameters kunnen controleren en aanpassen, waar ze ook zijn.

Specificaties

Specificaties

Specifieke referenties

ean13

Een vraag stellen

Een vraag stellen

Recensies

chat Recensies (0)

Recensies (0)

chat Recensies (0)