Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Display - met flow en level switch

Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Display - met flow en level switch
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Display - met flow en level switch-1
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Display - met flow en level switch-2
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Display - met flow en level switch-3
2.399,00 €
21% btw inbegrepen

Volledig voorgemonteerd zoutelectrolysetoestel met pH-controler voor een automatische en optimale waterbehandeling. Inclusief flow en level switch.

Kies een versie
Hoeveelheid
Verkrijgbaar
Let op: dit product is niet op voorraad in ons magazijn, maar wordt rechtstreeks naar je verzonden door onze leverancier. Dit is alleen de geschatte levertermijn op basis van de standaard levertermijn van deze leverancier. De daadwerkelijke levertermijn kan altijd afwijken.

Beschrijving

Beschrijving

ZLAX0017

Voorgemonteerd voor een eenvoudige installatie

Deze HS zoutelektrolyse is speciaal ontworpen voor zwembadliefhebbers die zelf aan de slag willen. Gedaan met moeilijke technische installatie. Dankzij de volledige voormontage en de meegeleverde rubberen uiteinden is de installatie zeer eenvoudig.

pH- en RX-regeling voor optimale waterkwaliteit

Eén van de voordelen van dit HS zoutelektrolyse toestel is de pH- en RX-regeling. Deze functies zorgen voor een nauwkeurige controle van de pH-waarde en de oxidatiereductiepotentiaal (RX) van het zwembadwater, wat essentieel is voor het handhaven van een optimale waterkwaliteit.

Flow- en levelschakelaar voor veiligheid en efficiëntie

Deze zoutelektrolyse HS is uitgerust met een flow- en levelschakelaar, die de werking van het systeem bewaakt. Deze functies zorgen ervoor dat het zoutelektrolyse systeem alleen actief is wanneer er voldoende watercirculatie is en dat het doseren van pH- stopt wanneer het vat pH- leeg is.

Bediening via display

De bediening van de zoutelektrolyse via een display biedt gebruikers een intuïtieve en handige manier om hun zwembadwater te beheren. Met het display kunnen zwembadeigenaren eenvoudig belangrijke parameters controleren en instellen.

Specificaties

Specificaties

Specifieke referenties

ean13

Een vraag stellen

Een vraag stellen

Recensies

chat Recensies (0)

Recensies (0)

chat Recensies (0)