Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Wifi - met flow switch

Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Wifi - met flow switch
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Wifi - met flow switch-1
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Wifi - met flow switch-2
  • Zoutelektrolyse HS met pH en RX regeling - Wifi - met flow switch-3
2.299,00 €
21% btw inbegrepen

Volledig voorgemonteerd zoutelectrolysetoestel met pH-controler voor een automatische en optimale waterbehandeling. Inclusief flow switch. Eenvoudige bediening via Wifi met een handige app.

Kies een versie
Hoeveelheid
Verkrijgbaar
Let op: dit product is niet op voorraad in ons magazijn, maar wordt rechtstreeks naar je verzonden door onze leverancier. Dit is alleen de geschatte levertermijn op basis van de standaard levertermijn van deze leverancier. De daadwerkelijke levertermijn kan altijd afwijken.

Beschrijving

Beschrijving

ZLAX0116

Voorgemonteerd voor een eenvoudige installatie

Deze HS zoutelektrolyse is speciaal ontworpen voor zwembadliefhebbers die zelf aan de slag willen. Gedaan met moeilijke technische installatie. Dankzij de volledige voormontage en de meegeleverde rubberen uiteinden is de installatie zeer eenvoudig.

pH- en RX-regeling voor optimale waterkwaliteit

Een van de voordelen van dit HS zoutelektrolyse toestel is de pH- en RX-regeling. Deze functies zorgen voor een nauwkeurige controle van de pH-waarde en de oxidatiereductiepotentiaal (RX) van het zwembadwater, wat essentieel is voor het handhaven van een optimale waterkwaliteit.

Flow switch voor veiligheid en efficiëntie

Deze zoutelektrolyse HS is uitgerust met een flow switch , die de werking van het systeem bewaakt. Deze functie zorgt ervoor dat het zoutelektrolyse systeem alleen actief is wanneer er voldoende watercirculatie is.

Wifi-connectiviteit voor gemakkelijk beheer op afstand

Met de toevoeging van wifi-connectiviteit kunnen zwembadeigenaren hun zoutelektrolyse systeem eenvoudig beheren via een mobiele app. Dit biedt het gemak van controle op afstand, waardoor gebruikers de waterparameters kunnen controleren en aanpassen, waar ze ook zijn.

Specificaties

Specificaties

Specifieke referenties

ean13

Een vraag stellen

Een vraag stellen

Recensies

chat Recensies (0)

Recensies (0)

chat Recensies (0)